Hai sa iti zica fratele cum sta treaba!

Vă dati seama ca ar fi banal acum sa incep sa acuz ca ala e mason si ala e mason, ca apoi sa vina unu sa ma intrebe de unde stii si sa imi dau auto gol ca … unii! Oricum, iată de ce te tin ocupat aproximativ 10 minute: reclamele de la radio cu privire la smecheriile ce urmeaza sa se aranjeze pe 2 noiembrie, ma scot din pepeni!

Stii cum sunt eu acum? Tencuiesc, in timp ce Jorjette mai da cu matura pe jos sa nu se aglomereze, radio fix pe Radio Romania Actualitati, pur si simplu mirific avand in vedere ca betoniera e in beci, ca afara ploua (acum de fapt e ceata si frig aici la noi in munti)! Ma duc eu sa mai fac o tura de „maltăr” dar stai sa te ghiftuiesc cu o idee intâi!

Deci Iliescu, sprijina centrul teritorial masonic(adica loja romana) pentru planul de detronare a comunismului prin instaurarea sistemului corporatist, bun, aici el a fost baiat destept si a avut viziune dincolo de Ceausescu!

Ceea ce urmeaza e fatal, sistemul incepe a se intoxica de sustinatori si de membri activi cu functii si planuri ce rulau Romania pana la nivel de „un simplu popa de la tara”!

Ma intorc la radio (că-l si aud de pe hol), Klaus Iohannis candideaza si el la functia de stat, ca sa nu stea acasa! La radio cand isi face reclama, POC! POC! Victor Rebengiuc apare si spune ca el asa om nu a mai intalnit si ca este sigur ca il va vota si il si recomanda tuturor! Wow! Sigur Victoras? Pai stai sa vezi, ca eu simt ca inebunesc! Cum? 2 Masoni candideaza la presedentia Romaniei?

 

Planul mi se pare clar, simplu si lejer de inteles! Deci unul cu sanse mari si unul care sa fie urmatorul cu sanse tot mari pe langa restul de pirpirei al de Monica sau Tariceanu. Oricum, referitor la al doilea candidat care culmea s-a inscris in acelasi timp cu acelasi scor de public preferat, sunt surprins sa aflu ca masonii sunt putin inceti!

Eu nu zic ca nu o sa votez, fac si eu jocul ca e ca la loto aici, dar daca tot tencuiesc, si ascult radio, de ce sunt eu prost si nu schimb cand incepe publicitatea electorala? Pur si simplu nu am eu ce sa fac tarii asteia sa o scot eu cumva sau sa ajut eu la ceva anume sa se intample spre vreo nu stiu ce tampenie de schimbare si care culmea nimeni habar nu are cum ar arata ea… ci simplu … mai bine!

Sa va jelesc paturile ce le lasati aici cand va duceti pe derdelus cu bataile inimii cu tot! Ma lasati si pe mine in pace o data?

Le stiu pe de rost si imi pare rau ca unii vor merge la vot! Iar o sa va fenteze si o sa va integreze in statistici! Asta e… daca voi asta vreti sa fiti … simple numere sau simpli indici! Ce? Sa fii un procentaj din statisticile de la vot este scopul in viata?

P**da mamii voastre de nenorociti!


Articol etichetat cu:

Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Comentarii 4 Pareri

  1. Bogdan Cristescu Bogdan Cristescu
  2. braha leonard braha leonard
  3. Bogdan Cristescu Bogdan Cristescu
  4. necsuleu stefan necsuleu stefan

Spune parerea ta!

 

Sus