Pentru toţi cei interesaţi, haideţi să începem o campanie de promovare a produselor româneşti! Majoriatatea nu dau nici o importanţă acestui lucru şi promovează produsele importate, iar produsele noastre râmân nevândute-produse de orice tip!

Acesta ar putea fi un avantaj pentru ţara noastră! În plus, produsele noastre alimentare sunt mai sănătoase, mă refer în general la fructele şi legumele produse de ţărani şi vândute în pieţe, sau chiar direct de la ei!

Haideţi să încercăm să educăm cumpărătorul ca atunci când intră într-un magazin să înceapă să aleagă produsele pe care scrie PRODUS ÎN ROMÂNIA! Alte ţări nu ne fac publicitate, de ce nu ne-am face noi?

Share the Love!

3 comentarii la „Haideţi să începem o campanie de promovare a produselor româneşti!”

 1. Albert

  Salut,

  Eu apreciez initiativa, produsele romanesti trebuie si ele promovate cumva.
  Nu am un site de profil apropiat pe care sa pot posta un articol de genul, dar am postat un backlink pe umilul meu blog catre site-ul cu articole romanesti, vizibil in stanga jos.

 2. Bogdan

  Nu mai fă apel la bloggeri!
  Eşti singură precum şi ei se văd unici sau singurii care fac „nuşce”.
  Nu că nu ai voie sau nu poţi, doar că pierzi timp şi energie, aiurea şi fără rezultat pozitiv!

  Eventual, fă apel la cineva anume, cu link clar către blogul lui! Şi dacă vrei să soliciţi ceva, arata tu prima cum se face, şi spune ce vrei de la ei clar!
  Ei sunt ca tine, dacă nu te aud nu vor şti că ai vorbit, iar dacă ai vorbit, trebuie să înţelegi ce, cui, şi cum îi spui!

 3. Paul

  niciun link catre produsin.ro ?

Spune care este gândul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *