Perioada de sarcină este la fel de complexă ca oricare alt eveniment natural din vieţile noastre. Această etapă este excitantă, obositoare, emoţionantă, fericită, dar şi tristă, simplă, creativă, însă şi plină de contraindicaţii, atât pentru mamă, cât şi pentru tată.

Grija faţă de copilul pe care îl aşteptaţi începe odată cu sarcina.

În timpul sarcinii, toate sentimentele ce apar sunt naturale. Majoritatea părinţilor simt o gamă variată de emoţii, de la incertitudini la satisfacţie şi exaltare. Există şi mulţi oameni care sunt confuzi, deoarece iniţial nu au nici un fel de sentiment când sunt puşi în faţa unui eveniment atât de important.Aceasta este o experienţă destul de des întâlnită cu precădere înainte ca părinţii să poată simţi primele mişcări ale copilului.

De asemenea, mulţi părinţi au simţit o anxietate puternică doar gândindu-se la ce îi aşteaptă, însă au descoperit ulteriorcă sarcina este de fapt naturală şi plină de recompense.

Când vorbim de sarcină şi de creşterea copilului sau a copiilor, nimeni nu va avea parte de ceva ce nu s-a mai întâmplat şi altora. Toate sentimentele şi emoţiile prin care trec părinţii, atât cele bune cât şi cele mai puţin bune, au fost trăite de milioane de alţi părinţi de nenumărate ori.

Share the Love!

2 comentarii la „În aşteptarea unui copil”

  1. Strategic

    Desi inca nu sunt la nivelul financiar de a-mi permite un copil(destul de costisitor) si nici mental(inca ma consider un copil desi am 26 de ani) sunt nerabdator! Un moment frumos si de neinlocuit!

  2. Octavian

    Venirea unui copil pe lume e cel mai frumos lucru si cel mai inaltator sentiment daca esti parinte , asa ca trebuie sa induri toate schimbarile de stari si sentimente pe care le intampini in timpul asteptarii celui mic:)

Spune care este gândul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *