Inserezi reclama adsense în articol, dublezi veniturile!


Ascultă acest articol:Disponibil în curând!
cum sa inserezi reclama adsense in articol

Teoretic, ca sa inserezi reclama adsense în interiorul articolului este suficient sa instalezi un plugin care face asta pentru tine. Dar, nici un plugin nu face ce poate codul meu! Lasă-mă câteva minute să îți explic cum poți să îți dublezi veniturile adsense!

Eu mă adresez celui care vrea să aplice o chestie unică, ce nu se regăsește în nici un plugin de acest gen. Ca să te conving să testezi acest cod, îți dau 2 motive:

  1. Îți dublezi veniturile Adsense!
  2. Site-ul tău va afișa reclame adsense, mult mai inteligent!

Știai că reclamele din interiorul articolului primesc cele mai multe clickuri? Gândește-te! Acolo este atenția cititorului (în sidebar este neatenția vizitorului sau plictiseala)! Deci, inserezi reclama în interiorul articolului pentru a-ți spori câștigurile, pentru că acolo este atenția vizitatorului tău.

Care este codul PHP pentru a insera reclama adsense în articol?

Vom avea o funcție dublă în care vom căuta zona unde vrem să inserăm reclama, și apoi o inserăm. După aceea vom returna conținutul cu noul element în el.

Eu lucrez foarte sistematic când editez o temă wordpress. Așa că nu îți voi explica cea mai simplă metoda ci cum am făcut eu! Codul este testat si este 100% sigur, dacă îl aplici exact cum îți explic eu!

Prima dată inserează acest cod în fisierul functions.php din cadrul temei tale (de preferabil la final, înainte de “?>” dacă există):

//Introduce reclama in interiorul continutului unui articol sau a unei pagini
add_filter( 'the_content', 'pre_insert_reclama_adsense' );
function pre_insert_reclama_adsense( $content ) {
ob_start();
get_template_part('adsense'); // Chemăm fisierul template adsense.php unde se afla codul Adsense
$cod_adsense = ob_get_contents();
ob_end_clean();
if ( is_single() && ! is_admin() ) {
return pre_insert_dupa_element( $cod_adsense, 2, $content ); // Unde 2 este pozitia elementului. Pune 3 si se va afisa dupa al treilea element
}
return $content;
}
// Funcția primordiala care face treaba magica
function pre_insert_dupa_element( $insertul, $id_element, $content ) {
$inchidere_e = '</h2>';  // Definim elementul de orientare: </h2> ca sa inserezi reclama adsense dupa H2 (heading) din continut, sau schimbi cu </p> ca sa afisezi dupa paragraf
$elemente = explode( $inchidere_e, $content );
foreach ($elemente as $index => $element) {
if ( trim( $element) ) {
$elemente[$index] .= $inchidere_e;
}
if ( $id_element == $index + 1 ) {
$elemente[$index] .= $insertul;
}
}
return implode( '', $elemente );
}

Cum se introduce codul in tema

Apoi crează un fisier adsense.php în care pune codul tău Adsense! Pune acest fisier cu ajutorul FTP în directorul temei tale acolo unde se află și functions.php.

Codul de mai sus este modelat să afiseze reclama după primul H2 din continutul articolului. Dacă nu obișnuiești să ai mereu un H2 în articol (deși din punct de vedere SEO ar trebui să faci asta), poți schimba în cod </h2> cu </p>. Astfel vei insera reclama adsense dupa paragraf.

Poziția după care vei insera codul o alegi mai sus (am explicat pe cod). Prima poziție este in general indicată, dar poți testa și cu a doua poziție să vezi când primești mai multe clickuri pe reclamă!

Poți stiliza cu CSS reclama ta! În fisierul adsense.php pune codul reclamei tale adsense în interiorul unui div:

<div class="reclama-adsense">
<!--Codul pentru reclama adsense-->
</div>

Poți adăuga acum stilizare manuală în style.css pentru class-ul reclama-adsense, de exemplu:

div.reclama-adsense {
display: inline-block;
float: left;
margin-right: 10px;
}

De ce recomand acest cod ca sa inserezi reclama adsense în articol?

Ți-am spus din primul paragraf, poți instala un plugin care să facă toată treaba, dar nu am găsit nici un plugin care să te lase să schimbi elementul de selecție! De ce să nu inserezi reclama adsense după un H2 sau după un H3? Dar ce zici să inserezi reclama adsense după prima imagine din articol? Schimbi “</h2>” cu “/>” și gata!

Poți insera reclama adsense după orice tip de element vrei tu, după oricare dintre elementele de pe pagină! Asta mi se pare că te ajută mai mult decât să alegi doar poziția sau cine știe ce opțiuni mai au alte pluginuri.

cum sa inserezi reclama adsense in articol

Eu am creat acest cod pentru mine, pentru a primi mai multe click-uri pe reclamele adsense inserate in articol. La mine funcționează, dacă îl folosești și tu, și funționează și la tine, mi-ar place să îmi spui!

Urmărește statisticile 7 zile să vezi diferența! Dacă nu ai mai aplicat reclame în articol, garantat ți se va dubla câștigul! Dacă ai deja inserată reclamă la începutul articolului, aplică funcția mea si îți va crește garantat venitul!

Dacă ți-a plăcut, nu uita să spui și la alții!

Un comentariu la „Inserezi reclama adsense în articol, dublezi veniturile!”

  1. Eu merg mai direct, prin single.php, inainte de content. Merge perfect, am acces mai rapid in caz ca vreau sa schimb ceva. Asta ca sa nu mai fie nevoie sa pun nici un cod ca sa chem reclama.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

3 + 5 =