Iubesc bărbaţii care dispreţuiesc femeile?

barbatii-care-dispretuiesc-femeile

Toate sunt interdependente, legate. Teama de femei este corelata cu teama in fata mamei. Toti trebuie sa ajunga la impacare cu propria mama. Daca nu te impaci cu mama ta, nu te vei intelege cu nici o femeie pentru ca fiecare iti va aduce aminte de mama. Cateodata vei fi mai constient, altadata mai putin constient.

barbatii-care-dispretuiesc-femeile

Fiecare nastere este dureroasa acum. Civilizatia a distrus nasterea naturala. Nici un copil nu se mai naste natural. Mama este atat de tensionata, incat nu mai poate ajuta procesul nasterii. Ba chiar il obstructioneaza. Ea nu permite copilului sa iasa, isi contracta abdomenul.

Acest lucru se intampla exact in concordanta cu viata tensionata pe care o ducem. Ideea moderna de baza, cea pe care se cladeste toata anxietatea, este aceea ca trebuie sa ne luptam cu viata si cu natura. Tu nu esti altfel. Fiecare copil a suferit la nastere. Singurul mod de a scapa de aceasta suferinta este constientizarea. Odata ce o poti trai constient, iti vei intelege mama- in fond, biata femeie este ea insasi o victima. Nimeni nu greseste, doar intreaga imprejurare este gresita. Ea a venit incarcata cu propria nastere si a aruncat-o asupra ta. A fost singurul lucru pe care s-a priceput sa-l faca.

Asa ca daca esti atent, constient, poti sa ierti. Si nu numai atat, vei putea simti si compasiune pentru ea, si asa va aparea impacarea. Nu vei mai duce cu tine nici o ura si acest lucru te va ajuta in relatia ta cu femeile. Nu vei mai fi temator, vei fi iubitor.

Femeia este unul dintre cele mai frumoase fenomene ale lumii, nu se poate compara cu nimic alceva. Femeia este capodopera lui Dumnezeu, de iubire, de rugaciune.Iti e teama de tot ce e frumos, pentru ca femeia intruchipeaza frumusetea si gratia.

Odata ce acest lucru se intampla, vei curge cu energia feminina din jurul tau si orice urma de violenta va disparea. Violenta este energie care trebuia sa se transforme in iubire si nu a putut. O persoana violenta este o fiinta care are in ea prea multa energie a iubirii si nu stie cum sa o exteriorizeze.

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

2 comentarii

 1. Maria, nici un barbat nu isi propune sa dispretuiasca femeile atunci cand este copil. Poti observa cum incepe fenomenul chiar de la joaca. Sunt baieti care nu se joaca cu fetele ci numai cu baietii, dar nevoia de a relationa cu sexul diferit este oarecum inevitabila.

  Modul prin care reactioneaza si sentimentele ce se revarsa in indivizi, le arata capacitatea si orientarea. Aici intervine articolul in care spun ca pentru o relationare corecta, copilul trebuie sa stie ca mama este cea care l-a nascut si care il creste, dar si contributia tatalui trebuie vazuta cam la acelasi nivel chiar daca detaliile difera.

  In foarte multe culturi copii se cresc impreuna de catre parinti, pe cand la romani de exemplu la tara, femeia creste copii, barbatul ii invata sa munceasca dandule treburi de indeplinit.

  Un barbat ce creste in mediu predominant masculin deprinde din rahaturile comportamentale ale gloatei. Neavand un reper de urmat ori de comparat, el se formeaza asa si devine ceea ce mediul a dorit ca el sa fie.

  Problema e atunci cand spune despre el ca asta e felul lui de a fi, si el nu stie de unde i se trage, si mai important, faptul insusi ca a fost victima unei educatii din mers, a invatat prin relationare cu mediul sau.

  Discutiile sunt discutii, important e sa reusim sa gasim calea sa iesim din impas, sa ne schimbam. Femeile sunt minunate dar si ele au probleme ca si barbatii. Nici femeile nu respecta barbatii precum si vice versa se intampla.

  Faptele vin peste noi si nu avem timp sa le cantarim mereu ci pur si simplu actionam. Ceea ce face inevitabil ca unele replici la faptele noastre sa ne afecteze viata cum nu dorim.

  Ce sfatuiesc eu pe oricine e sa inceapa cu relatia cu partenerul de viata. Sa faca orice e posibil ca sa se descopere, sa se inteleaga si sa se ajute in drumul vietii unul pe altul, pe baza respectului si a compasiunii, caci fiecare din noi avem viata si ne ducem veacul cu rezolvarea principiilor originii, si ale sfarsitului, asa ca clipele ce le traim sa ne fie dragi petrecute alaturi de cei dragi.

  Avem cele 10 porunci care ne pot ajuta mult daca ne impunem sa le respectam atunci cand actionam. Sunt foarte bine concepute pentru a ne ajuta sa ne schimbam. Dar nu sa le respectam ca un fel de obligatie ci sa gasim si sa intelegem calea prin care ele ne pot ajuta.

 2. Ce se intampla atunci cand nu cresti cu mama ta? sau este crescut intr-un mediu in care predomina sexul masculin? Eu cred ca barbatii incep sa dispretuiasca femeile datorita faptului ca ele sunt mai independenta, cauta mai multa aventura in ziua de azi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *