Iubesc bărbaţii care dispreţuiesc femeile?

Toate sunt interdependente, legate. Teama de femei este corelata cu teama in fata mamei. Toti trebuie sa ajunga la impacare cu propria mama. Daca nu te impaci cu mama ta, nu te vei intelege cu nici o femeie pentru ca fiecare iti va aduce aminte de mama. Cateodata vei fi mai constient, altadata mai putin constient.

barbatii-care-dispretuiesc-femeile

Fiecare nastere este dureroasa acum. Civilizatia a distrus nasterea naturala. Nici un copil nu se mai naste natural. Mama este atat de tensionata, incat nu mai poate ajuta procesul nasterii. Ba chiar il obstructioneaza. Ea nu permite copilului sa iasa, isi contracta abdomenul.

Acest lucru se intampla exact in concordanta cu viata tensionata pe care o ducem. Ideea moderna de baza, cea pe care se cladeste toata anxietatea, este aceea ca trebuie sa ne luptam cu viata si cu natura. Tu nu esti altfel. Fiecare copil a suferit la nastere. Singurul mod de a scapa de aceasta suferinta este constientizarea. Odata ce o poti trai constient, iti vei intelege mama- in fond, biata femeie este ea insasi o victima. Nimeni nu greseste, doar intreaga imprejurare este gresita. Ea a venit incarcata cu propria nastere si a aruncat-o asupra ta. A fost singurul lucru pe care s-a priceput sa-l faca.

Asa ca daca esti atent, constient, poti sa ierti. Si nu numai atat, vei putea simti si compasiune pentru ea, si asa va aparea impacarea. Nu vei mai duce cu tine nici o ura si acest lucru te va ajuta in relatia ta cu femeile. Nu vei mai fi temator, vei fi iubitor.

Femeia este unul dintre cele mai frumoase fenomene ale lumii, nu se poate compara cu nimic alceva. Femeia este capodopera lui Dumnezeu, de iubire, de rugaciune.Iti e teama de tot ce e frumos, pentru ca femeia intruchipeaza frumusetea si gratia.

Odata ce acest lucru se intampla, vei curge cu energia feminina din jurul tau si orice urma de violenta va disparea. Violenta este energie care trebuia sa se transforme in iubire si nu a putut. O persoana violenta este o fiinta care are in ea prea multa energie a iubirii si nu stie cum sa o exteriorizeze.


Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Comentarii 2 Pareri

  1. Maria Maria

Spune parerea ta!