Ce este Kymatica? Informatii ezoterice [Full Video]

5 comentarii la Ce este Kymatica? Informatii ezoterice [Full Video]

Introducerea din Kymatica:

„Evolutia este un termen folosit pentru a defini un singur organism si acesta este sinele. Sinele este universul, sinele este alfa si omega, Dumnezeu si infinitul. Sinele este unicul lucru care evolueaza pentru ca suntem cu totii parte a sinelui. Nimic nu trece prin procesul evolutiv, singur sau fara un beneficiu direct pentru intreg.

Deci, atunci cand incepi sa te gandesti ca exista aceasta elita ce controleaza lumea, aceasta mana ce controleaza totul din spatele cortinelor, si care duce planeta la distrugere …

Cand te gandesti ca sfarsitul este aproape, apocalispa, Armaghedonul, si cand crezi ca noi ca specie suntem sortiti la pieire, nu sunt ei, esti tu cel care aduce vorba despre asta, si pentru un motiv foarte bun.

Tu evoluezi! Opreste-te sa dai vina pe oricine si orice! Elibereaza-te de panica despre tirania globala, dezastrele naturale, si acorda atentie, pentru ca lumea iti spune ceva. Lumea iti spune exact ce este in neregula cu tine si cum sa rezolvi.”

 Kymatica expune cele mai ezoterice si suprimate informatii

Directorul Ben Stewart a produs in 2009 unul dintre poate cele mai controversate documentare dedicate umanitatii. Nu sunt singurul, nici primul, care ti-ar spune „Trebuie sa vezi Kymatica” pentru ca este un documentar care schimba gandirea, schimba perceptia, iti actualizeaza viziunea asupra universului din tine, iti revitalizeaza intelepciunea interioara, sinele!

Ce este Kymatica?

Kymatica este cea mai profunda si eficienta piesa de arta pentru a explora cauza principala a coruptiei, inselaciunii, raului si razboiului din lumea noastra de la inceputul omenirii.
Acest documentar, Kymatica, expune cele mai ezoterice si suprimate informatii despre istoria noastra, anatomie si spiritualitate.

Incepand cu crearea planetei noastre, la modul cum planeta noastra a dat viata tuturor locuitorilor sai, Kymatica te duce pas cu pas la stransa relatie pe care o avem cu planeta noastra mama, si cum o boala psihica a intors omul impotriva naturii.

Creatorul documentarului Kymatica, Ben Stewart, dezvaluie agenda egoista a institutiilor politice si religioase, si modul in care acestea denatureaz in mod intentionat adevarata semnificatie a spiritualitatii si guvernarii.

Cu ajutorul Doctorului Bruce Lipton, Ben ofera singura cale adevarata de a invinge un guvern mondial corupt si de a initia doar revolutia adevarata, Kymatica!

De Bogdan Cristescu

Ii place web-ul, gradinaritul si viata de la tara. O iubeste pe Jorjette si vrea sa devina cel mai cunoscut om de pe pamant. Are ambitii si nu renunta prea usor! Considera ca "orice" poate aduce/genera mai mult "orice"! Si are si solutia! Scopul este intentia si increderea! 1+1+1+1=mai multi de 1

5 comentarii

 1. Acele lucruri dirijate nu sunt exterioare nouă ci mai degrabă sunt nişte posibilităţi pe care noi ni le asumăm. Dacă nu ar exista utilizatori, nu ar exista internetul. Căci, defapt ce este internetul? Este o legătură între utilizatori, dacă aceia suntem noi, atunci este o legătură între noi. Internetul nu este o sursă dacă noi nu facem parte din el. Şi facem parte, deci stă totul la alegerea noastră.

  Cred că va veni vremea când umanitatea va depăşi tehnologia, nu ca acum când tehnologia ne depăşeşte pe noi oamenii!

 2. Nu stiu daca am inteles exact totul ,dar de un lucru sunt din ce in ce mai mai sigura evolutia noasta atat de rapida tehnologizarea accelerata nu fac decat sa devenim un ambalaj dol.
  Lucrurile sunt in asa fel dirijate si totul este evident ca devenim cu pasi rapizi niste robotei care nu mai vorbesc fata in fata decat prin itermediului calculatorului,uitam sa ne luam de mana sa ne bucam de o atigere de o privire:se zice ca ochii unui individ spun multe,ca de zambit poti zambi ,poti juca teatrul ,dar ochii nu pot mintii.Pentru toate acestea ,asa zisele castiguri sunt  de fapt niste iluzii .

 3. La fel am simţit şi eu, că am primit nişte răspunsuri. Întradevăr, din cauză că informaţiile sunt brute, şi datorită faptului că cei care au făcut documentarul nu au dorit să lungească povestea ci să dea cât mai multe informaţii, per total documentarul este greoi, dar merită toată atenţia căci te ajută să înţelegi mai bine ceea ce deja ştiai.

  Este ca şi cum ce este în mintea ta deja ajunge la tine ca informaţie, curăţată de orice informaţie sau gând complex care înceţoşează înţelegerea profundă!

 4. mi-am gasit raspunsuri la niste intrebari.
  videoul este exceptional.
  am sa il mai vizionez intr-o zi cand sunt odihnit sa inteleg mai bine niste lucruri.

 5. De mici suntem învăţaţi să dăm vina pe ceva din exteriorul nostru, şi chiar suntem învăţaţi să recunoaştem după nişte standarde, vinovaţii din jurul nostru.
  Îmi pare atât de rău că ne luptăm unii cu alţii, suntem atât de incapabili de a iubi încât observ cum unora chiar nici nu le pasă de oameni sau de natură sau de animale!
  Foarte clar documentarul ăsta, îmi place!

Comentariile sunt închise.