Ce este Kymatica? Informatii ezoterice [Full Video]

Introducerea din Kymatica:

„Evolutia este un termen folosit pentru a defini un singur organism si acesta este sinele. Sinele este universul, sinele este alfa si omega, Dumnezeu si infinitul. Sinele este unicul lucru care evolueaza pentru ca suntem cu totii parte a sinelui. Nimic nu trece prin procesul evolutiv, singur sau fara un beneficiu direct pentru intreg.

Deci, atunci cand incepi sa te gandesti ca exista aceasta elita ce controleaza lumea, aceasta mana ce controleaza totul din spatele cortinelor, si care duce planeta la distrugere …

Cand te gandesti ca sfarsitul este aproape, apocalispa, Armaghedonul, si cand crezi ca noi ca specie suntem sortiti la pieire, nu sunt ei, esti tu cel care aduce vorba despre asta, si pentru un motiv foarte bun.

Tu evoluezi! Opreste-te sa dai vina pe oricine si orice! Elibereaza-te de panica despre tirania globala, dezastrele naturale, si acorda atentie, pentru ca lumea iti spune ceva. Lumea iti spune exact ce este in neregula cu tine si cum sa rezolvi.”

 Kymatica expune cele mai ezoterice si suprimate informatii

Directorul Ben Stewart a produs in 2009 unul dintre poate cele mai controversate documentare dedicate umanitatii. Nu sunt singurul, nici primul, care ti-ar spune „Trebuie sa vezi Kymatica” pentru ca este un documentar care schimba gandirea, schimba perceptia, iti actualizeaza viziunea asupra universului din tine, iti revitalizeaza intelepciunea interioara, sinele!

Ce este Kymatica?

Kymatica este cea mai profunda si eficienta piesa de arta pentru a explora cauza principala a coruptiei, inselaciunii, raului si razboiului din lumea noastra de la inceputul omenirii.
Acest documentar, Kymatica, expune cele mai ezoterice si suprimate informatii despre istoria noastra, anatomie si spiritualitate.

Incepand cu crearea planetei noastre, la modul cum planeta noastra a dat viata tuturor locuitorilor sai, Kymatica te duce pas cu pas la stransa relatie pe care o avem cu planeta noastra mama, si cum o boala psihica a intors omul impotriva naturii.

Creatorul documentarului Kymatica, Ben Stewart, dezvaluie agenda egoista a institutiilor politice si religioase, si modul in care acestea denatureaz in mod intentionat adevarata semnificatie a spiritualitatii si guvernarii.

Cu ajutorul Doctorului Bruce Lipton, Ben ofera singura cale adevarata de a invinge un guvern mondial corupt si de a initia doar revolutia adevarata, Kymatica!


Articol etichetat cu:

Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Comentarii 5 Pareri

  1. BRABETE BRABETE
  2. silent silent
Sus