La mulţi ani mie!

10 comentarii la La mulţi ani mie!

Chiar de la ora 12 a început să sune telefonul, mesaje şi urări…cadourile au început să vină chiar de pe la începutul lunii…..sunt o fericită…..Am primit multe lucruri frumoase, dăruite din inimă şi nu din obligaţie…

Cele mai importante lucruri nu sunt cadourile primite, ci oamenii dragi pe care îi ai lângă tine, care îţi sunt aproape şi care se bucură de aceste momente alături de tine.E atât de plăcut să fii în mijlocul lor….
Asta am făcut de ziua mea…am petrecut-o alături de câteva persoane dragi mie…Am luat cina „în familie”, cea a prietenilor cărora vreau sa le mulţumesc că fac parte din viaţa mea şi că o fac plină de culoare….

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

10 comentarii

  1. Iti transmit si pe aceasta cale inca o data urarile traditionale:P. M-a bucurat faptul ca ati trecut pe la mine de ziua ta. Te pup, la multi ani pentru ieri! Sper ca te-ai distrat pe cinste

  2. La multi ani de ziua ta!Multa fericire,sanatate,sa fii iubita!
    Cel mai frumos cadou e sa-ti sarbatoresti ziua alaturi de cei dragi!Chiar si un telefon,o felicitare sau e-mail sunt cadouri minunate…e semn ca prietenii,familia se gandesc la tine!
    Flori de ziua ta.
    Gabi.

  3. e plina de culoare deoarece existi….tu esti culoarea principala….si eu iti multumesc ca faci parte din viata mea

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *