La mulţi ani mie!


Ascultă acest articol:Disponibil în curând!

Chiar de la ora 12 a început să sune telefonul, mesaje şi urări…cadourile au început să vină chiar de pe la începutul lunii…..sunt o fericită…..Am primit multe lucruri frumoase, dăruite din inimă şi nu din obligaţie…

Cele mai importante lucruri nu sunt cadourile primite, ci oamenii dragi pe care îi ai lângă tine, care îţi sunt aproape şi care se bucură de aceste momente alături de tine.E atât de plăcut să fii în mijlocul lor….
Asta am făcut de ziua mea…am petrecut-o alături de câteva persoane dragi mie…Am luat cina “în familie”, cea a prietenilor cărora vreau sa le mulţumesc că fac parte din viaţa mea şi că o fac plină de culoare….

10 comentarii la „La mulţi ani mie!”

  1. Iti transmit si pe aceasta cale inca o data urarile traditionale:P. M-a bucurat faptul ca ati trecut pe la mine de ziua ta. Te pup, la multi ani pentru ieri! Sper ca te-ai distrat pe cinste

  2. La multi ani de ziua ta!Multa fericire,sanatate,sa fii iubita!
    Cel mai frumos cadou e sa-ti sarbatoresti ziua alaturi de cei dragi!Chiar si un telefon,o felicitare sau e-mail sunt cadouri minunate…e semn ca prietenii,familia se gandesc la tine!
    Flori de ziua ta.
    Gabi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

44 + = 49