Unghii cu gel french – idei de manichiura frantuzeasca

1 comentariu la Unghii cu gel french – idei de manichiura frantuzeasca
unghii cu gel french

Ideile oferite în acest articol pentru o manichiură franţuzească elegantă vin în ajutorul celor ce doresc să aibă un look perfect pentru unghiile sale. Fie că este vorba de o artă, fie că este vorba doar de o simpla aplicare a unor modele interesante pe unghii, această mică colecție de idei de unghii cu gel french este binevenită în oricare dintre cazuri.

Manichiura frantuzeasa se referă prin definiție la tot ceea ce înseamnă eleganță, rafinament și bun gust. O astfel de manichiură se potrivește oricărui moment din viața noastră, oricât de special ar fi sau chiar și nesemnificativ. Manichiura franțuzească se potrivește de minune ca și manichiură de nuntă, manichiură preferată pentru orice ocazie specială, pentru un cocktail sau chiar și pentru un moment seducător la malul mării.

Unghii cu gel french

Iată câteva din ideile de manichiura frantuzeasca. Cu siguranță veți găsi măcar un model de manichiură care să vă atragă atenția în mod plăcut. Oricare dintre aceste modele prezentate mai jos vor capta atenția celor în prezența cărora vă veți afla.

Diferitele modele au fost create pentru a portretiza teme unice de styling în manichiura unghiilor. Multe modele de unghii cu gel french au fost proiectate cu diamante, ca parte principală a structurii de design. Modele unghiilor variaza de la tonuri aurii la unele tonuri nud şi apoi la rosu aprins. Sunt convinsa ca iti plac foarte mult aceste modele de unghii cu gel french. Daca va amintiti bine, modelele de unghii cu gel french au fost primele care au aparut si erau foarte in voga cu 10-15 ani in urma. Se pare ca acest trend a ramas in voga si in prezent si cred ca nu va disparea. Orice alta moda ar aparea cu unghiile, acestea vor ramane mereu printre preferatele oricarei femei. Eleganta si rafinamentul vor ramane mereu in top.

Galerie foto unghii cu gel french 

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Un comentariu

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *