Piesă de teatru

Trăim într-o lume plină de măşti, sutem pe o scenă mare şi fiecare are un rol sau chiar mai multe.Vorbim toţi odată şi nici unu nu înţelege…Pentru că pe nimeni nu intereseză…toţi vorbim de dragul de a ne auzi pe noi înşine.Cei din jurul nostru nu fac decât să stimuleze în noi creare de noi măşti, dar ei nu sunt vinovaţi pentru asta, ei doar sunt pe scena vieţii!Comunicarea e doar în noi şi în univers!

Cu toate că vorbim neîncetat şi trăim iluzia unui continuu flux, se pare că fluxul este sau nu doar în noi.Cei de lângă noi sunt pe cont propriu, sunt pentru ei, pentru a-şi marca propriul teritoriu, pentru a-şi defini şi arăta proprile măşti, unele mai colorate, altele alb-negru…toate sunt expuse.

Sunt şi câţiva spectatori, sau observatori, dar destui de puţini, care privesc pe scenă, uneori se amuză, alteori doar privesc în gol, însă nu sunt afectaţi de nimic din ce se întâmplă acolo.Ei au scăpat de măşti…

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

2 comentarii

  1. Mai bine nici ca se putea face comparatie… Este adevarat: viata a ajuns exact ca o piesa de teatru, fix din toate categoriile… E trist cand te gandesti ca nu mai stii care este „masca reala” si care cea falsa…….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *