Mereu uitam sa daruim! Sa daruim inseamna mult!

2 comentarii la Mereu uitam sa daruim! Sa daruim inseamna mult!

Sa daruiesti inseamna mult.

Sa poti sa zambesti cuiva atunci cand nimeni nu pare sa-i aprecieze prezenta, sa poti oferi unei fiinte o parte din sufletul tau atunci cand ceilalti ii intorc spatele.

Asta inseamna sa daruiesti.

Mereu uitam sa daruim

sa daruimNu face un cadou pentru a te achita de obligatia ce simti ca o ai fata de cineva. Daruieste si atat!

Nu astepta nimic in schimb. Cand vrei ceva in schimb, ai grija! Este un truc al egoului. Astepti aplauze, astepti laude, astepti promovare.

Incearca sa daruiesti bani cand ai cea mai mare nevoie de avutie. Incerca sa daruiesti un zambet atunci cand lacrimile iti curg siroaie pe obraji. Incearca sa oferi de mancare cuiva atunci cand te simti mai infometat ca oricand.

In acel moment vei simti cu adevarat ce inseamna un cadou. Vei intelege sursa actului de a darui.

O sa realizezi ca oferind exact lucrul de care ai nevoie te va face sa uiti de scopul actului in sine. Vei simti o emotie fara egal. O bucurie izvorata din suflet. O bucurie mai mare decat cea nascuta din ochii fiintei spre care ti-ai indreptat atentia.

Sa daruim este o multumire si o liniste perfecta… Este ca o meditatie. Este o introspectie ce iti arata ca iubirea pentru fiintele care ne inconjoara, ne poate face fericiti.

Atunci incepi sa cresti… Te indrepti spre Sinele tau, acela care te cunoaste mai bine ca oricine. Spre Sinele care iti vorbeste mereu si care te vrea desavarsit.

Asculta-l cu atentie!

Adrian Cutinov

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

2 comentarii

  1. Multi spun ca nu mai exista oameni care stiu sa daruiasca. Dar, recent, eu am intalnit unul. Nu m-am asteptat sa mai gasesc astfel de oamenii. Acei oameni blanzi, saritori, oameni care vor in mod sincer sa te ajute si nimic mai mult. M-a suprins. Si m-a facut sa-mi doresc si eu sa fiu un om mai bun.

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *