Mereu uitam sa daruim! Sa daruim inseamna mult!

Sa daruiesti inseamna mult.

Sa poti sa zambesti cuiva atunci cand nimeni nu pare sa-i aprecieze prezenta, sa poti oferi unei fiinte o parte din sufletul tau atunci cand ceilalti ii intorc spatele.

Asta inseamna sa daruiesti.

Mereu uitam sa daruim

sa daruimNu face un cadou pentru a te achita de obligatia ce simti ca o ai fata de cineva. Daruieste si atat!

Nu astepta nimic in schimb. Cand vrei ceva in schimb, ai grija! Este un truc al egoului. Astepti aplauze, astepti laude, astepti promovare.

Incearca sa daruiesti bani cand ai cea mai mare nevoie de avutie. Incerca sa daruiesti un zambet atunci cand lacrimile iti curg siroaie pe obraji. Incearca sa oferi de mancare cuiva atunci cand te simti mai infometat ca oricand.

In acel moment vei simti cu adevarat ce inseamna un cadou. Vei intelege sursa actului de a darui.

O sa realizezi ca oferind exact lucrul de care ai nevoie te va face sa uiti de scopul actului in sine. Vei simti o emotie fara egal. O bucurie izvorata din suflet. O bucurie mai mare decat cea nascuta din ochii fiintei spre care ti-ai indreptat atentia.

Sa daruim este o multumire si o liniste perfecta… Este ca o meditatie. Este o introspectie ce iti arata ca iubirea pentru fiintele care ne inconjoara, ne poate face fericiti.

Atunci incepi sa cresti… Te indrepti spre Sinele tau, acela care te cunoaste mai bine ca oricine. Spre Sinele care iti vorbeste mereu si care te vrea desavarsit.

Asculta-l cu atentie!

Adrian Cutinov


Articol etichetat cu:

Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Comentarii 2 Pareri

  1. Ania Ania
  2. Ivona Ivona

Spune parerea ta!

 

Sus