Modele unghii pedichiura – idei pentru vara

1 comentariu la Modele unghii pedichiura – idei pentru vara

Acele sandale fabuloase pe care ai așteptat cu nerăbdare să le etalezi în fața tuturor au nevoie de o pedichiura stilată, așa că nu te poți da bătută și trebuie să încerci măcar unul din modelele de mai jos.

Modelele la unghiile de la picioare au devenit o cerință a modei , așa că aruncă-ți privirea pe modelele următoare poate te vor inspira pentru următoarea sesiune de pedichiura.

Dacă ești plictisită de modelele de pedichiura clasice, atunci alege o pedichiura simplă frantuzească sau alege unul din modelele artistice de mai jos, care se potrivesc perfect cu tendințele din vara anului in curs.

Gândește-te la tine ca la un pictor și la unghiile tale ca la o pânză care te ademenește să-ți testezi talentul și posibilitățile nelimitate atunci când vine vorba de styling. Partea frumoasă și avantajoasă în acest caz este că poți oricând să ștergi dacă nu îți place ceva – sau să adaugi ceva nou. Nu e nimic care să te poată opri să-ți pui abilitățile de artist la încercare.

Poți opta pentru orice stil dorești – un stil elegant sau unul plin de strălucire. Testează-ți limitele și vei vedea de ce ești în stare. Poți condimenta puțin aspectul unghiilor cu un lac de unghii alb-negru, cu un luciu contrastant aplicat asimetric sau cu ajutorul unor pietre elegante care pot fi aplicate cu ușurință peste lacul de unghii umed.

Dacă vrei să fii în trend, atunci trebuie să încerci niște printuri frumoase, care se cam poartă. Detaliile care si-au dovedit destul de puternic stilul în această vară sunt punctele polka, imprimeurile florale, aplicațiile de dantelă și motivele exotice. Pentru a obține un rezultat destul de ochios, folosește culori foarte contrastante, culori care se poarta. De exemplu, anul acesta se poarta ca fiecare unghie sa fie de alta culoare.

Modele  de pedichiura – idei pentru vara

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Un comentariu

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *