Daca esti deja abonat la Noutati pe email, iti multumesc pentru ca stiu ca esti un cititor fidel al blogului meu.

O data ce ti-ai inscris adresa de email prin formularele de pe site, esti adaugat automat in lista mea de cititori fideli.

Cine este abonat la Noutati pe email primeste aproape zilnic un email, prin serviciul Google FeedBurner, ce cuprinde ultimele articole publicate. Practic in acest fel nu pierzi nici un articol care te intereseaza. Primesti emailul, verifici si daca te atrage intri sa citesti tot articolul!

jorjette in rochie de mireasa

Nu este usor sa asiguram acest serviciu si din acest motiv toti abonatii de pana acum au fost eliminati din lista mea de cititori fideli pentru ca … am schimbat serviciul de trimitere a emailurilor. Trebuie sa te abonezi din nou!

Cum te abonezi la Noutati pe email?

Iti introduci adresa de email in unul din formularele de pe site, apesi butonul magic si esti redirectionat repejor la serviciul Google FeedBurner unde trebuie sa confirmi decizia ta de abonare la Noutati pe email.

bogdan-si-pipa

Pentru ca emailurile viitoare sa ajunga mereu la tine in Inbox, trebuie sa iti verifici emailul pentru mesajul de confirmare. Trebuie sa dai click pe linkul de confirmare, daca vrei sa te inscrii in lista cu cititori fideli, adica abonati la Noutati pe email de la Blogul Lui Jorjette! Daca acest mesaj nu ajunge direct la tine in Inbox, verifica in Spam si scoate-l de acolo ca nu isi merita acel loc!

Abonarea este si va fi mereu gratuita! Oricand te poti dezabona accesand linkul din subsolul unui email „Noutati pe email”!

Inca o data, iti multumesc ca apreciezi continutul de calitate pe care incercam sa il promovam aici. Si iti multumesc ca esti alaturi de noi si ca ne citesti!