Nicu Covaci si noul Phoenix: vino la repetitii

Niciun comentariu la Nicu Covaci si noul Phoenix: vino la repetitii

Cand ascult un om ca Nicu Covaci parca imi simt sinele mai fericit decat ai putea sa iti imaginezi sau eu, minunat, sa zic ca nu-i fain ce simt! Stii cum e fericirea asta? Ca o vibratie, ca o emotie, ca un gand, ca un moment pe care il ai in toate celulele corpului tau! Ca atunci cand asculti Phoenix!

Cand spune cineva ceva si pur si simplu atat de ok, esti cu ideea incat nu ai nimic de completat! O zice bine! Si pentru tine in acel moment, chiar nu conteaza daca altul ar zice diferit! Egoist! Da! Tu zici ca el zice bine! Si te simti extrem de bine, ascultandu-i glasul, ideea, gandul, petrecand momentul!

Nicu Covaci acum e la Radio Romania Actualitati si mi-a transmis acest sentiment special ascultandu-l! Omul asta e trecut deja la raftul mai prafuit, chiar daca inima lui inca mai bate. Bate, dar bate prea diferit pentru omenirea de acum!

nicu covaci noul phoenix membru chitarist 12 aniSa nu devenim dramatici, Nicu Covaci poate fi acum ceva ce nu a fost niciodata! Cum a spus si el, Phoenix este un gand nu doar un grup de oameni! In acest gand el acum face o ultima vraja si scoate oul pasarii maestre, si arunca in public cu un Phoenix al constiintei acestei omeniri! Copii fantastici! 2 chitaristi ce canta „dumnezeieste” cum a spus Nicu Covaci! Unul din ei are doar 12 ani si celalat are 14 ani! Tobosarul? 16 ani! Vocalistul? 25 de ani!

Nicu Covaci azi 13-11-2014 pe la ora 9:37 la Radio Romania Actualitati: „Răul trebuie pedepsit”

Logica lui nu stim exact care a fost, dar eu presupun ca are mare legatura cu Planul! Linia lui Nicu Covaci este una speciala! „Răul trebuie pedepsit” spune el, pentru ca el stie asta din doctrina liniei sale. Stiu el crede ca a fost si este gandul lui dinaintea momentului cand a dat de ceilalti oameni care gandesc la fel, dar asta doar pentru ca el din mai multe vieti are gandul asta si pur si simplu stiti cum e, tuna si-i aduna, adica nu conteaza unde te nasti, daca e puternica fiinta ta, manifestarea ei, gandul divin al ei, atunci te vei naste automat unde trebuie! Exact cum a patit si Nicu Covaci!

Nicu Covaci azi 13-11-2014 pe la ora 9:37 la Radio Romania Actualitati: „Eu am hotarat sa fac numai bine…pentru ca daca pedepsesti raul faci bine!”

„Eu am hotarat sa fac numai bine” spunea el! Numai bine „pentru ca daca pedepsesti raul faci bine” si el sigur este unul care pedepseste o anume manifestare a energiei, clar intro forma cu care rezoneaza multi, pentru ca dragul meu cititor, multi sunt pe ideea lui Nicu Covaci!

El o spune intrun mod in care poate eu sau tu nu am avut norocul sa-l avem in uzual, dar oricum, in esenta lui, sa fim seriosi, are dreptate!

nicu covaci si noul Phoenix 2014Prestarea lui Nicu Covaci la Radio Romania Actualitati, se incheie cu gustul amar al disparitiei pasarii Phoenix in replica „va asteptam la repetitii”! Sincer? M-as duce, dar de aici din satul asta din Apuseni, unde sa ma duc eu? Sa las aici totul sa vad Phoenix la repetitii? Departe de a putea fi eu capabil sa implinesc acest gand! Dar tu, daca esti cumva pe langa el, „da branca cu el” si transmitei ca ma gandesc la el! Nicule, uneori suntem in acelasi gand! Si asta ma face sa spun ca simt ca nu sunt singur! Azi, m-ai facut sa simt ca nu sunt singur! Nu multi pot face asta, nu multi au facut asta pana acum, nu mereu, dar tu, tu ai facut-o azi 13-11-2014 pe la ora 9:37!

De Bogdan Cristescu

Ii place web-ul, gradinaritul si viata de la tara. O iubeste pe Jorjette si vrea sa devina cel mai cunoscut om de pe pamant. Are ambitii si nu renunta prea usor! Considera ca "orice" poate aduce/genera mai mult "orice"! Si are si solutia! Scopul este intentia si increderea! 1+1+1+1=mai multi de 1

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *