Fotografii de nunta – Mireasa zapezii

fotografii de nunta

Am revenit cu nou articol despre fotografie , despre fotografia de nunta de aceasta data, prin a va povesti cate ceva din micile aventuri avute luna aceasta la Ranca, pe Transfagarasan, unde am avut nunta si la 20 de km de ea s-a blocat drumul am ramas pe la pensiune si abia a doua zi am urcat sus la nunta propriu-zisa , noroc ca am plecat cu o zi mai devreme.

Nu pot spune ca sunt pe deplin multumit de reusita pe plan fotografic de acolo…pentru ca mi-as fi dorit sa fac ceva fotografii de nunta si afara pe munte..doar ca vremea nu a vrut sa ne lase inchipuiti-va ca zapada era langa pensiune in spate undeva la 3m inaltime si a nis visoclit pe tot timul ceremoniei , mai putin cand am ajuns la biserica, cred ca D-zeu a tinut cu nuntasii.

Bucuria tuturor a fost faptul ca am ajun cu chiu cu vai inapoi….la pensiune ca erau locuri pe urcus unde vizibilitatea era redusa sub 2-3 m din cauza viscolului.nu am sa va plictisesc prea mult cu palavrageala am sa va las in compania catorva dintre fotografiile de nunta de la biserica si nu numai.

Multumesc lui D-zeu ca am ajuns cu bine am invatat sa montez lanturi al masina, si ce-am mai sta pe sub ea cand vizibilitate nu exista deloc, va atasez si o fotografie din mijlocul pantei sa zic asa unde visolul era la el acasa.Am ajuns la o concluzie nicaieri nu-i mai bine ca acasa,dar am avut parte de aventura si ceva fotografii inedite.

Al dumnevoastra ,Fotograf nunti Bucuresti

Fotografii de nunta

De Fotograf nunta Lucian

De meserie jurist dar in suflet artist, iubesc fotografia si arta scrierii cu lumina incercand prin fiecare fotografie sa spun o poveste.

Un comentariu

  1. Am fost zilele trecute pe muntele Semenic, zapada la fel undeva la peste 3 metri, dar peisajul magnific, a fost soare si totul lucea.
    Mirele din poza pare cam zgribulit, poate de frig sau de frica…..?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *