Nunta inedita cu motocilete!

1 comentariu la Nunta inedita cu motocilete!

Pentru ca mi s-a parut frumos, si inedit am zis sa impartasesc si cu voi cititori ai acestui blog, despre o nunta la care am avut ocazia sa particip in calitate de fotograf, o nunta cu motociclete si fara obiceiuri clasice!.Nu cred ca vezi in fiecare zi o mireasa pe motocicleta sau un card de motociclisti ce duce mireasa pana la biserica cu scartait de roti si fum!Daca ati participat la nunti inedite, va rog sa impartasiti si cu noi iar daca avaeti idei de nunti iesite din tipar -ma refer la chsestii realizabile- va asteptam cu sugestii si comentarii.Sa nu va plictisesc prea mult am sa va las in compania catorva fotografii de nunta din acea zi!

Al vostru ,Fotograf nunti Bucuresti.

De Fotograf nunta Lucian

De meserie jurist dar in suflet artist, iubesc fotografia si arta scrierii cu lumina incercand prin fiecare fotografie sa spun o poveste.

Un comentariu

  1. Stiu ca se mai practica nunta cu motociclete prin comunitate. Si eu sunt motociclist si stiu de tot felu de faze, de ex niste motociclisti s-au dus la inceput de sezon(primavara) sa isi sfinteasca motoarele, in speranta unei rate de accidente mai mica :))

    Dar nu ma surprinde faptul ca ei au ales sa o tina in felul asta, pentru ca stiu cat de mult se dedica motociclistii pasiunii.

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *