O metodă eficace de a trece de criză

Ce putem face să depăşim criza (de timp, de bani, de personalitate..)? Mai avem vreo speranţă? Cum putem să scăpăm de stresul cotidian? Ce putem face să avem o relaţie mai bună cu cei din jurul nostru? Mai credem în minuni? Putem face ceva să ne găsim liniştea? Avem credinţă?

Dacă vreţi să aflaţi răspunsuri la întrebările de mai sus, vă recomand un film care a avut un impact destul de puternic asupra mea. Filmul îl puteţi viziona online accesând linkul următor: Faith like potatoes (2006).

Vizionare plăcută şi vă aştept cu comentarii.

0 comentarii la „O metodă eficace de a trece de criză”

 1. Buna ziua! Scuze pentru intarzierea raspunsului…dar ieri si azi am depus niste acte la „comisia pentru handicap”, eu am avut polio la 10 luni si acum am un sindrom post polio cam urat…ma rog, d-ale vietii…
  Si da, ma refer la carti, dar nu numai, ci si la blogul in sine si la retetele culinare…si… la tot. Mi-a placut in ansamblu si de carti…nu mai zic! Inca o data multumiri si…keep in touch!
  Pup, Vio

  1. Bună, dragă Vio. Mă bucur că am putut fi de folos, acesta este şi motivul pentru care am scanat cartile (dacă tot mi-au picat în mână) – ştiam că sunt multe persoane care le caută!
   Nu e nici o problemă cu întârziatul răspunsului, fiecare cu viaţa lui şi cu problemele lui. Important este că ai trecut pe aici şi că te-ai simţit bine. Dacă ai ceva idei despre care ai vrea să aflii mai mult spune-mi, poate vrei să ştii ceva anume!
   Ai grijă de tine!!

 2. Draga mea Jorjette,
  Habar nu am cum am ajuns la blogul tau, cred ca am cautat ceva modele de papucei pentru copii, nepotul meu merge la gradi de 2 saptamani si are nevoie…oricum, ma bucur enorm ca te-am ‘gasit” pe net, caut de mult ceva „normal”.
  Sa fii sanatoasa, sa ne mai intalnim , sa ne mai dai niste carti vechi, uitate, pe care mi le-am dorit inapoi si nu mai aveam de unde sa le iau! Multumesc mult!
  Cu drag, Vio.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificate anti-robot *