Orez cu peşte afumat

Este un deliciu…Poftă mareee! Pentru două persoane…o cană de orez cu bob lung se fierbe cu 2 căni, 2  jumătate de apă. Când se pune orezul se adaugă şi un sfert de cutie de porumb fiert, puţină mazăre, sare, pătrunjel tăiat mărunt, puţin piper şi busuioc. Se lasă să fiarbă, după care se aşează în farfurie, pe deasupra se adaugă parmigiano, încă puţin pătrunjel sau mărar proaspăt tocat şi un ochi (ou)  fiert în apă.

Lângă orez se pun două trei bucăţi de peşte afumat şi o lingură, 2 de pastă de tomate dreasă puţin cu ulei.

P06-12-09_23.05[01]

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *