OSC – Optimizarea SEO pentru castig Adsense

Cu greu m-am hotărât să vă scriu despre OSC. Probabil pentru că știu că acum cineva, undeva, în lumea asta mare, a facut câțiva dolari dintr-un click! Si nu neapărat că a practicat OSC sau Optimizare SEO pentru Castig

Dar, să îți zic acum ce înseamnă optimizare seo pentru castig. Adica, tu și restul lumii, sunteți sub o relație. Apoi tu, față de restul lumii ai un comportament. Așa se întamplă în relatia cuiva cu ceva. Orice, chiar si siteul tău la fel pățește. Asta înseamnă un fel de câștig! Ai câștigat un tichet la cel mai stupid joc! Ai câștigat un rol chiar!

 

OSC în România aduce câștig suficient

Mie nu-mi place domeniul economic, dar marketing la noi înseamnă o chestie modestă pe lângă ce ar trebui să știm că este economia. Stupiditatea economică română, face ca aceste campanii Google Adwords din România să fie o glumă proastă pentru Publisheri sau mai bine zis pentru afișatorii de reclame de la Google Adsense. 0,01$/click? Wtf? Americanii dau si 80$/click!

Totuși, sper că îți închipui că am câștigat bine de sărbători! Da, atunci marketingul e în floare. Și OSC (prescurtat ca în titlul de sus) a fost făcută în sistem barbar la Blogul lui Jorjette în acea perioadă! Totusi, statistic vorbind OSC înseamnă să fii gata să oferi ceea ce publicul presupune că vrea. Adevărul este desigur că boss-ul de la O**nge sau OL* sau Astrologii si Doctorii care te fac sa slabesti in idei unice si pe alese, ei fac regula pieții. Când ei zic START, cei ca mine eventual zic WOW si cei ca cei care nu sunt ca mine, sunt vânați de reclame!

Cum se face OSC sau optimizare seo pentru castig?

Plasarea reclamelor face parte din OSC. Numai că nu cel care plateste campania de publicitate le plasează, ci eu, sau tu, cel care este client Adsense sau sclav al normelor si regulamentelor GooGle SearCh.

Eu daca scriu despre viața la țară, oare ce reclame voi avea pe site? Vor fi plătite bine? Atunci mai avem o parte OSC. Scrisul despre produsele caștigătoare! Trebuie să faci OSC ca o optimizare SEO normală, doar că subiectul face diferența.

Subiectele articolelor scrise pe un site, nu doar ca vor fi alese, dictate oarecum, de cei care pornesc campanii Adwords, ci va trebui să le tratezi ca fiind o parte din tematica siteului. Și atunci pentru OSC vei avea nevoie si de o grafică prudentă (eu recomand simplu si eficient), dar și de o funcționalitate controlată.

Mai pe larg… GRAFICA face ca efectul tău mental asupra dorinței de a câștiga mai mulți bani, să fie cumva proiectat în starea vizitatorului. Un site ce vrea ceva ce un vizitator are de dat, trebuie să știe să ceară! Este important pentru clickurile valide să se afișeze cele mai bine plătite reclame.

Aici intervine funcționalitatea controlată! Adsense știe să citească, doar că el vede foarte bine textul ce vizitatorii uneori îl omit. Vizitatorii citesc de colo colo pe o pagină și prea puțin tot, de sus în jos. Atunci, pentru OSC să știi că tu deții controlul asupra clickurilor interne. Deci se impune stabilirea unei navigari interne clare, eliminand inutilitatile sau partile care mai mult încurcă decât ajută!

Un sfat ar fi să ușurezi cat mai mult paginile de widgeturi, scripturi, si pluginuri. Ai nevoie de șmecherii din acestea doar ca să atragi trafic și să distragi atenția de a pleca vizitatorul în altă parte decât pe o a doua pagină pe site la tine sau pe o reclamă!

Hai că recapitulez despre OSC și te las!

Deci, OSC înseamnă Optimizare SEO pentru Castig! Apoi, asta inseamnă să afisezi reclame pe siteul tău, dintre cele care platesc cel mai mult pe un click. Ca să faci asta un succes, ai nevoie de reclame plasate bine, si de un design potrivit. Desigur în ultimă fază am zis că ai nevoie de subiectul anume pentru conținut, adică pentru OSC dacă o reclamă bine plătită e despre seminte neprăjite, trebuie să scrii despre seminte sau chiar despre seminte prajite. Adică nicidecum despre formații rock, decât dacă și ele manancă seminte și eventual din viața lor rock, pui accent maxim pe consumul de seminte fie ele și prajite sau neprăjite.

Oricum, sigur ai fost băgat în ceață cu tot textul de mai sus. Așa că uite cum facem, scriu mai jos 5 întrebări la care voi oferi răspuns la cerere. Adică îmi spui folosind formularul de mai jos, la ce întrebare vrei răspunsul, și eu ți-l dau!(Exclus mai mult de o întrebare!)

  1. Ce unelte online sau offline se folosesc pentru OSC?
  2. Cum se aleg subiectele pentru articole?
  3. Cât de mult se poate castiga într-o lună?
  4. Ce poți face dacă nu știi web design?
  5. Care sunt cele mai bune practici de plasări de reclame ?

Articol etichetat cu:

Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Comentarii 7 Pareri

  1. Bogdan Cristescu Bogdan Cristescu
  2. cristina cristina
  3. SEO pentru castig SEO pentru castig
  4. Cosmin Popescu Cosmin Popescu

Spune parerea ta!

 

Sus