Lucifer pactul cu diavolul

Pactul cu diavolul – cui să te adresezi

Dacă, pactizând cu Diavolul (sunt de ajuns un pic de sânge, o pană veche şi un simplu capăt de hârtie), doriţi ca el să vă facă vreun serviciu, important este să ştiţi cui să vă adresaţi. Bineînteles, se vor lăsa deoparte cei mărunţi, cei fără nume şi fără grade şi se vor evoca doar demonii bine văzuţi la Curte sau foarte puternici. Când vom fi în situaţia de a trebui să finalizăm o pasiune, cu bună ştiinţă îl vom folosi pe Tamuz, ambasador în Spania, de care depinde ardoarea amoroasă. Vom profita fără ruşine de contradicţiile care animă inima demonilor şi divid lumea infernală. Astfel, Hutgin, căruia îi place să aibă relatii cu fiinţele omeneşti, răspunde fără să se zgârcească la întrebările care i se pun şi face servicii remarcabile bărbaţilor cu soţii uşuratice, împiedicându-le pe acestea din urmă să-şi încornoreze soţii.

Martinet arată drumul călătorilor care s-au rătăcit. Altă necuviinţă: există o dreptate în Infern, şi Lucifer, asistat de Alastor, mâna sa dreaptă, o împarte. Astfel, „cel mai frumos şi întâiul dintre îngeri” ar fi redus la a se pronunţa în litigiile care opun uneori demonii între ei… Deşi necesare, aceste condiţii sunt departe de a fi suficiente. Nu ar fi de niciun folos să intri în relatii, de exemplu, cu Satana, Belzebut, Ronve, Alocer, Andras, Balan, Caim şi Xafan, atât este de încărcat programul lor… E, bunăoară, cazul lui Alocer: dacă comandă 36 de legiuni şi dacă este mare duce al Curţii Infernale, el nu intervine direct în viaţa oamenilor. La fel, Andras, Caim, Balan sau Ronve: responsabilităţile pe care ei şi le-au asumat în Infern nu le permit deloc să acorde muritorilor vreuna din preţioasele lor clipe. Şi în zadar îl veţi chema pe Satana în ajutor: este prea ocupat, el dirijează partidul opoziţiei împotriva lui Belzebut. Andras are titlul foarte invidiat de marchiz al Infernului; el se află în fruntea a 30 de legiuni şi călăreşte pe un lup negru, fluturând o spadă; are faţă de cucuvea şi corpul de înger înaripat.

Suveran infernal, Balan este prevăzut şi el cu trei chipuri (berbec, om cu ochi de jar, taur); el se înfăţişeaza în cel mai simplu costum, adică gol, duce într-o mână un erete şi călăreşte un urs. Caim, mare preşedinte al Infernului, este eleganţa întruchipată: poartă pe un corp de bărbat un cap şi aripi de mierlă… Din divinitate egipteană (identificată foarte repede cu zeul-soare Ra şi numit Amon-Ra), Amon a devenit, în tradiţia satanică, marchiz al Infernului. El comandă 40 de legiuni de diavoli. Demon superior, comandând peste 60 de legiuni infernale, Abigor apare ca un frumos cavaler purtând lance, stindard sau sceptru, pe un cal înaripat. El cunoaşte viitorul şi toate secretele războiului. Prinţ infernal, şeful a 36 de legiuni, Aiperos se înfăţişează ca un vultur înălţat; dezvăluie viitorul. Orgoliul, vanitatea şi lenea sunt împărţite cu nume diferite de Astarot, Belzebut, Hamos şi Lucifer. Inutil să facem apel la ei: aceştia insinuează aceste vicii în inima muritorilor fără să fie nevoie să le forţeze mâna.

Altă turpitudine: luxura, unde îi regăsim pe Beghemot, desigur, dar şi pe Asmodeu, Pan şi, într-o anumită măsură, pe Zepar. După Jean Wier, acest mare duce al imperiului infernal împinge – ticălosul! — oamenii la pederastie. Să ne oprim la demonii realmente utili. De ce, de exemplu, să-i cereţi lui Beghemot să vină dacă vreţi să fiţi priceput în matematică, artă şi ştiinţe? Veţi fi mult mai inspirat evocându-l pe Furfur. Îl veţi recunoaşte după coada lui în flăcări, după corpul de înger sau de cerb înaripat cu braţe omeneşti; conte al Infernului, el se află în fruntea a 26 de legiuni, domneşte peste furtună, nu răspunde decât prin minciuni, dar, dacă îl închidem într-un triunghi magic, el rezolvă problemele cele mai abstracte. Vreţi să ajungeţi maestru în elocvenţă şi arte frumoase? Convocaţi-l pe marchizul Naberus, care, cu o voce răguşită, va fi profesorul vostru sârguincios. (Jean Wier îl numeşte Cerber şi îl zugrăveşte ca pe un corb.) Limbile străine vă sunt puţin accesibile? Cu Agaures, mare duce al părţii orientale a Infernului, nimic mai uşor: el le predă după metode al căror secret îl deţine; el îi va deruta, în plus, pe duşmanii voştri cu ajutorul celor 31 de legiuni infernale, care fac să danseze spiritele terestre.

<< Partea 1 – Partea 2Partea 3Partea 5Partea 6 >>

28 de comentarii la „Pactul cu diavolul – cui să te adresezi”

 1. Gandul meu este sa omor pe dusmani mei mau suparat sunt dea cord sa fac un pact cu diavolul si ca nici un om de pe pamant sa nu poata face vreun rau nu ma eu lor spune ce trebiue sa fac si la cine sa ma adresez an schinbul sufletului meu si cat voi trai .

 2. MEDIU DE LUMINĂ MARE

  Cel mai mare maestru Marabout Voodoo va aduce lumina spirituală de mediu din lume mare lider suprem al cultului Voodoo Benin ajutorul lui în dragoste, noroc, bogăţie, justiţie, Anti-glonţ, slava, vânzare, cumpărare, comerţ, afectiune, promovare socială, hex, verso, ex, turism, vraja, recenzie, studii etc…
  E-mail: brunobrulain@yahoo.fr

 3. MEDIU DE LUMINĂ MARE

  MEDIU DE LUMINĂ MARE
  Contactaţi-mă pentru a găsi sau de a recupera pierdut fericirea ta
  Probleme de cuplurile maritale armonie specialist,
  Emoţională iubirea, retur de iubit, fidelitate probleme de divorţ, prevenirea separării, probleme de familie, acelaşi caz exaspera, criza conjugala, hex, protectie impotriva pericolelor, ghinion, clientul atracţii, talisman pentru comerţ.
  E-mail: brunobrulain@yahoo.fr

 4. Mie mi se pare ca a face pact cu diavolul inseamna a te sinucide. Adica prefer sa am o viata grea si sa fiu credincioasa ,iar in final sa fiu langa Tatal meu,Dumnezeu decat sa fac pact cu dracu si cand mor sa ard dracului in flacari si el sa rada de chinul meu.

 5. Crescut in limita dintre bine-rau.undeva spre marginea dintre iumina-intuneric,as vrea sa spun,ca sunt prea slab ptr a face un pact…Sint genul ala pe care ai vrea sa il ai prieten,aliat,niciodata dusman,si,oricit de echilibrat ma cred,nu cred ca constient as accepta un pact…si asta,nu din cauza unui nume…cred in D-zeu in egala masura cum sint convins ca exista si Satan,ptr ca una fara alta nu ar fi echilibru,ceva ar functiona,mai mult decit prost…Si,oare ce exact as cere?Inpins de evenimente,as cere cu ochii inchisi…ce?Parerea ,doar a mea,este ca sintem intr-un purgatoriu,dansam pe un cintar,+aici,+dincolo,totul ptr a nu strica echilibrul.Nu filozofez,am unde sa exersez talentul conversatiei,vreau doar sa spun ca iti trebue putere,ptr a face un pact,nu conteaza,cu care parte….

 6. La viata c’è am d’uso si c’è o duc de 13 ani an strainatate farà a avea bani si o casa a mea farà a putea oferi copilului si femei c’è o doresc zic da si nu as ezita sa fac pact cu diavolu ptru bani si o viata buna

 7. Oameni buni, chiar dacă atât Dumnezeu, cât și amărâtul de diavol există, nu trebuie să faceți absolut niciun pact cu dracul pt a beneficia de abundență! Prosperitatea si Abundenta sunt Divine, nicidecum nu vi le-ar putea oferi un nenorocit de diavol, care nici macar nu are acces la aceste Daruri Divine! Cat despre faima, e praf in ochi, iluzie pt idioti. Iar banii… nu au nici o valoare, cel mult pot avea doar acea valoare pe care ignorantii le-o ofera. Atat. Sunt doar o moneda de schimb, ceva efemer, ca toate asa-zisele „averi” materiale. Oricum, faza cu vinderea sufletului e o minciună, căci nu poți vinde ceea ce nu e al tău! Toate sufletele aparțin Creatorului, adică Spiritului Suprem, Care S-a manifestat puțin inclusiv prin Iisus Hristos. Nu vă lăsați păcăliți de imaginația ispititoare a unor duhuri necurate! Nu vă pierdeți timpul și energia aiurea! Munciți inteligent și veți câștiga consistent! Eu sunt realizat atât spiritual (Mantuit și Eliberat), cat si dpdv material (multimilionar in Euro) și sunt 100% de partea Lui Dumnezeu, a Luminii. Nu agreez deloc compromisurile de niciun fel. Adevărată avere e Mântuirea, un Suflet Mântuit și calitățile Omului. Alte averi sunt efemere, nevaloroase în sine. Treziți-vă la Realitate!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificate anti-robot *