pactul cu diavolul

Pactul cu diavolul

Să-ţi vinzi sufletul Diavolului sau vreunuia dintre supuşii săi nu era un lucru oarecare. Dar, pentru a dobândi anumite puteri, mulţi bărbaţi şi femei nu se dădeau în lături de la aceasta, dat fiind avantajele scontate. Formulele pactului încheiat cu Diavolul sunt, în general, conţinute în cărţile de vrăji.

La cererea viitorului slujitor, răspunsul demonului variază puţin. El sună cam aşa:

„Nu pot să-ţi satisfac cererea decât dacă tu mi te dai mie 20 de ani, ca sa fac din sufletul şi din corpul tău ce-mi va fi pe plac.”

Şi cărţile de vrăji adaugă:

„Atunci îi arunci [Diavolului] pactul tău care trebuie să fie scris cu mâna ta, pe o bucată mică de pergament virgin, şi care ar consta în puţine cuvinte (care urmează), punându-vă semnătura cu sângele vostru adevărat.”

Iată formula propriu-zisă a pactului:

„Eu promit Marelui Lucifug să-l răsplătesc 20 de ani pentru tot ce-mi va da. Fapt pentru care am semnat.”

Vrăjitorul sau magicianul negru renunţă astfel la Dumnezeu, la Sfânta Fecioară, la sfinţi. După cât se pare, s-au păstrat puţine asemenea pacte. Biblioteca Naţională (Fondul francez, manuscrisul nr. • 7619, pagina 126) deţine pactul – care este, de altfel, un fals – al lui Urbain Grandier, acuzat că a vrăjit nişte călugăriţe cu ocazia afacerii de la Loudun,  din  secolul  al XVII-lea.

10 comentarii la „Pactul cu diavolul”

 1. Ca sunteti niste gunoaie cei care vreti sa va vindeti sufletele sau vi le-ati vandut deja!
  ” cine rabda pana la urma se va mantuii”.
  Dar cui îi mai pasa de suflet si de mantuire in vremurile acestea cand dracu a ajuns sa stea acolo unde nu se cuvine sa fie!?
  La Cotroceni, mason = drac!
  La Catedrala, mason= drac!
  Prin institutiile publice de stat, masoni=draci!
  Nu va mai obositi sa-l invocati pe dracu prin ritualuri!
  Sunteti ai lui deja cei care vreti sa va vindeti, biete animalute fara constiinta!
  ” sa facem om dupa chipul si asemanarea noastra”.
  Ce a facut dracul , Doamne, din zidirea Ta!
  Pentru ce omule nesabuit vrei sa iti dai sufletul satanei?
  Care este calea mantuirii?!
  Oare Mantuitorul nu a murit pe cruce si pentru mantuirea ta?!
  Aceasi viata de rahat o vei avea si dupa un ritual de pecetluire!
  Acelasi aer contaminat chimic il vei respira; acelasi venin al satanei il vei bea si manca!
  Pentru ce vrei sa mergi in iad unde se urla?!

 2. Te rog dami mai multe detalii despre acest pact ,findca vreau sa il fac cu insusi Lucifer.te rog dami maimulte sfaturi si zimi unde pot gasi vrajitorii astia negrii dar sa fie doar din Baia maresi cartile cu incantatiile si desigur tot din baia mare.

 3. Eu vreau sa fac acest pact dar nu pot intelege cum vad peste tot diferite metode si nu pot sa imi dau seama care este cea corecta ba ca fac un cerc de lumânări la 00-00 fix ba ca fac un cerc la o strada cu o intersecție langa o apa la 00-00 fix spunemi și mie.eu nu vreau sa fa asta pentru viața mea mizerabila pur și simplu il iubesc pe satana

  1. Salut Nicusor!

   Bine ai venit pe la noi! Poate stai mai mult ca discutand mai inveti ceva nou. Aceste informatii sunt preluate din carti si alte documente. Noi citim ca sa fim mai destepti nu ca sa facem ce faceau oamenii acum 200 de ani. Conceputul de bine si rau, Diavol si Dumnezeu, sunt adevarate dar nu in forma cum o accepta toata lumea. Noi vrem sa aducem in planul material ceea ce se manifeste dincolo de timp si spatiu? Vezi tu, nu esti pregatit sa faci un pact cu Diavolul cum nu esti pregatit sa faci un pact cu tine insuti. Tu zici ca iubesti pe Satana, dar tu nu il cunosti pe el ci doar „ai citit pe net”. Puterile noastre interioare, trebuie sa le poti distinge, sa le vezi, sa le stii, si nu mai ai nevoie de inca o fiinta sa iti dea altele, daca tu le folosesti pe ale tale.

   Sfatul meu este sa incerci sa iesi la lumina nu sa te afunzi si mai tare in intuneric. Satanistii care cunosc ritualuri si le practica, nu sunt salbatici, canibali, rockeri care beau pana cad pe jos. Imaginea asta este a celor care se joaca dea satanistii! Credinta in Satana este mistica, este veche, mai veche decat credinta crestina, musulmana. Mai veche si decat credinta egipteana cu zei si faraoni.

   Tu vrei sa faci pact cu diavolul, dar nu te intereseaza sa il descoperi mai intai! Ai abonament la biblioteca judeteana? Ai citit carti despre ritualuri, mistica, vrajitorie? Descoperi ce au facut altii in trecut ca sa stii ce ai tu de facut in prezent!

 4. mitica … :)) cred ca ai 12 ani si nu prea ai ce cauta prin aceste articole, nu asta e ideea , tu crezi ca e ceva gen ‘ itziri bitziri hai la lupta’ si iti apare in oglinda si te intreaba ce vrei si tu ii dai sufletu si etc…. mai documenteaza-te putin

  1. Ma frate vad ca tu sar putea sa sti ajutată si pa mn sa fac pactul asta si rămîn dator dupa ce o fac te caut si te cinstesc dar invatama si pa mn cum ten facut pactul asta daca vrei tu multumesc

 5. am o viata de kakat si chiar am incercat sa fac un pact cu diavolul ca sa mi-o inbunatatesc.am incercat formule de chemare luate de pe net, asa cum e cea de mai sus.dar de unde..nici dracu nu se uita la mine. m-am lasat pagubas.ori nu exista ori sunt deja al lui si nu se mai oboseste sa mai faca vreun pact cu mine

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificate anti-robot *