Ultimele articole publicate pe Blogul Lui Jorjette

Parteneri Media

Daca ai un sit web si vrei sa apara aici in lista cu parteneri media cu imagine tip captura de ecran, link direct catre prima pagina si un scurt titlu sugestiv, citește în continuare!

Regula este simplă! Ai un website? Poți publica sau modifica conținutul pe un website? Spune în câteva rânduri la tine pe site/blog, care este părerea ta despre Blogul Lui Jorjette! Ne spui unde ai vorbit despre noi (ne comunici adresa URL), cum vrei să apari aici, și noi ne ținem de promisiune! 

Ca să apari în lista cu parteneri media, nu vrem neapărat să pui link către Blogul lui Jorjette! O faci dacă vrei tu! Dar vrem obligatoriu sa scrii despre Blogul Lui Jorjette! Noi în schimb îți oferim…

Ai 3 beneficii în lista cu parteneri media

  1. Un printscreen cu siteul tău, actualizat zilnic.
  2. Un link direct către prima pagină de pe siteul tău (exclus cuvinte cheie)!
  3. Plus o scurtă descriere despre siteul tău (o frază, o propoziție, nu un eseu)!

Jorjette

“Sunt multe persoane care din punct de vedere Seo nu-şi permit să facă un parteneriat cu un site de succes. Noi le oferim însă această şansă!”

jorjette-logo-2013-2014

Dacă nu te-ai hotărât încă ce să spui despre Blogul lui Jorjette, poate te inspiri chiar de aici! Oricum, stăm și ne întrebăm, oare ce ai de pierdut dacă respecți regula ca să apari în lista noastra cu parteneri media?!

bogdan-si-pipa

Bogdan:

“Întradevăr, sună simplu, sună frumos, dar cred că nu va fi înghesuială mare pentru lista cu parteneri media! Riscuri există, și de aceea personal voi verifica credibilitatea postărilor! Eu sunt doar dornic de a cunoaște lume nouă, în rest cum o vrea Domnul! Totuși, oare se merită să fii neserios, când ai o așa ofertă? Unii vor încerca, dar eu sigur voi reuși să le monitorizez încercările :)”

Ai mai multe siteuri? Este perfect! Respecți regula, și noi ne ținem promisiunea si îți publicam site-ul în lista cu parteneri media! Dacă ștergi publicația despre Blogul lui Jorjette, de la tine de pe site, îți pierzi locul de onoare din această listă cu parteneri media!

Aplica acum pentru Lista cu Parteneri Media de pe Blogul lui Jorjette

Scrie gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

39 − = 35