Păstrăv umplut, fript la grătar

pastrav-umplut

Incrediente (3 porţii):

  • 6 pastravi ,
  • o legatura de patrunjel verde ,
  • 4 catei de usturoi ,
  • 2 oua ,
  • 200 grame pesmet ,
  • 150 grame unt topit ,
  • 2 lamii ,
  • sare , piper .
pastrav-umplut

Mod de preparare:

Pestele se curata , se spala si se umple cu un amestec de patrunjel tocat marunt , usturoi zdrobit , oua , pesmet si sare , piper . Se unge pestele cu untul topit se aseaza feliile de lamiie deasupra si se frige la gratar de carbune . Pestele poate fi copt si in folie de aluminiu pe un jar de lemne .

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *