Pate de casa din ficat de pui dupa reteta Scandia


Ascultă acest articol:Disponibil în curând!

Să încep cu povestea acestui articol. Ieri am ajuns pe un blog unde se discută despre reclame la un articol cu informaţii foarte importante pentru sănătatea noastră în ceea ce priveşte ce mâncăm! După ce am văzutîn articol reclama făcută la pate Scandia Sibiu din ficat de gasca, am decis nu să merg la magazin să-mi cumpăr pate, ci să fac eu pate, bineînţeles nu de gâscă, ci de pui.

Aşa că astăzi am purces la drum –  am făcut cumpărăturile – adică ficat de pui şi smântână – restul aveam – şi m-am apucat să fac pate de casa din ficat de pui.

Pentru a vedea ce am făcut, o să pun şi eu reclama – am urmat aceeaşi paşi, doar că am exclus vinul – în rest am făcut la fel, cu câteva modificări – am pus ceapă verde şi usturoi căţei. A ieşit un pate delicios, fără aditivi şi fără monoglutamat de sodiu. Pentru un gust sănătos şi delicios, nu este nevoie de aditivi!

Ai vazut deja reclama la pate scandia din ficat de gâscă?

Acum să vedem ce mi-a ieşit mie – Pate Scandia Suceava – Bunatati românesti cu dichis:

“Cepe proaspete maruntite, unt infierbantat, ii dam si cativa catei de usturoi. Calim inauntru ficaciorii cei proaspăt dezgheţaţi si-i împaturim bine cu piper si alte condimente. La final adăugăm şi puţintică sare. Rumineala o imbracam in smantanica si o zdrobim cât de bine putem. Dupa ce s-a patruns de gust pateul e numai bun de intins pe paine.”

Poftă mare, dragii mei!