Desigur, Paypal în România nu va fi niciodată. Paypal în limba română? Poate! Deocamdată Paypal îţi poate oferi doar prezentarea lor, pentru a atrage clienţii, în limba română.

Paypal în România? 1Cei care au conturi paypal, au surpriza de a vedea în contul lor un mesaj „Alfă mai multe despre Paypal în limba ta”, şi, deşi prima mea reacţie a fost că pot avea contul în limba română, am observat că doar mi se prezintă cât de bun şi tare e Paypal, în româneşte, deşi ştiam deja asta din engleză.

De ce Paypal nu va fi în româneşte?

 1. Pentru că cei mai mari clienţi ai lor nu se află în România.
 2. Pentru că românii au fraudat foarte puternic Paypal, atât de puternic încât până acum 5 ani dacă erai din românia nu puteai să îţi faci cont la ei.
 3. Pentru că românii nu fac cumpărături în online atât de multe, şi dacă fac, nu le este frică că cineva le va folosi cardul în scopuri necurate sau fără acordul lor, şi aşa banii ei îi depun lunar ori atunci când au nevoie să cumpere ceva.
 4. Veniturile de pe cardurile românilor nu se compara cu cele ale americanilor sau alţi europeni, noi suntem săraci, puţin mai bogaţi decât ruşii!

Share the Love!

7 comentarii la „Paypal în România?”

 1. Mihai Moga
  Mihai Moga

  Ca alternativa paypal romanii pot folosi si alertpay, mai nou, dupa rebranduire Payza. Comisioanele sunt ceva mai mici

 2. Cristina
  Cristina

  Limba engleza nu e o necesitate atat de mare. Eu folosesc de cativa ani paypal si am observat ca mai sunt o multime de oameni asemeni mie.

 3. Nicu Stan
  Nicu Stan

  in romania nu, dar pe pagina de contact a paypal-ului daca nu ma insel sau Payza scrie ca au sediu in Republica Moldova, cea ce este destul de aproape dar nu creed ca stiu sa vorbeasca romaneste :)) sau sa ofere nu stiu ce suport.

 4. dieta fulger
  dieta fulger

  Eh, cu toate ezitarile lor in privinta extinderii afacerii si in Romania, baietii aia stiu ca daca nu o fac, pierd teren in fata altor companii care ar putea sa-i detroneze.

  Nu cred ca isi permit asta din cauza unor prejudicii destul de ieftine.

  Cu toate astea, nu cred ca doar romanii mai trag clantze.

  1. Jorjette

   Nu doar românii fac asta, însă despre alţii nu auzim noi,probabil află ei.

   N-au ce face pentru că şi în România s-a extins destul de mult fenomenul paypal şi nu toţi românii vor să fraiereasca sistemul lor aşa că nu pot să se bazeze pe o generalizare.

Spune care este gândul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *