Paypal în România?

Desigur, Paypal în România nu va fi niciodată. Paypal în limba română? Poate! Deocamdată Paypal îţi poate oferi doar prezentarea lor, pentru a atrage clienţii, în limba română.

Paypal în România? 1Cei care au conturi paypal, au surpriza de a vedea în contul lor un mesaj „Alfă mai multe despre Paypal în limba ta”, şi, deşi prima mea reacţie a fost că pot avea contul în limba română, am observat că doar mi se prezintă cât de bun şi tare e Paypal, în româneşte, deşi ştiam deja asta din engleză.

De ce Paypal nu va fi în româneşte?

  1. Pentru că cei mai mari clienţi ai lor nu se află în România.
  2. Pentru că românii au fraudat foarte puternic Paypal, atât de puternic încât până acum 5 ani dacă erai din românia nu puteai să îţi faci cont la ei.
  3. Pentru că românii nu fac cumpărături în online atât de multe, şi dacă fac, nu le este frică că cineva le va folosi cardul în scopuri necurate sau fără acordul lor, şi aşa banii ei îi depun lunar ori atunci când au nevoie să cumpere ceva.
  4. Veniturile de pe cardurile românilor nu se compara cu cele ale americanilor sau alţi europeni, noi suntem săraci, puţin mai bogaţi decât ruşii!

Articol etichetat cu:

Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Comentarii 5 Pareri

  1. Mihai Moga Mihai Moga
  2. Cristina Cristina
  3. Nicu Stan Nicu Stan
  4. dieta fulger dieta fulger

Spune parerea ta!

 

Sus