Pilula zilnică de sănătate

pate-vegetal-din-soia

Soia combate tulburările menopauzei. Specialiştii au studiat foarte mult calităţile acestei plante şi consideră că un consum regulat de soia diminuează cu adevărat neplăcerile legate de instalarea menopauzei.

Soia răreşte bufeurile de căldură şi, de asemenea, întârzie scăderea densităţii osoase (care poate conduce la osteoporoza), dar cu condiţia de a fi asociată cu o activitate fizică regulată, cu un aport suplimentar de calciu şi vitamina D şi cu o diminuare a consumului de alcool şi tutun. Suplimentele alimentare pe bază de soia au efecte benefice în cazul femeilor ce prezintă o contraindicaţie la tratamentul hormonal de substituţie.

Soia poate fi consumată în mai multe feluri – sub formă de pate, mâncărică de soia cu legume, sub formă de lapte, în amestec cu alte semințe (linte, naut), etc. Preparatele cu soia sunt gustoase atâta timp cât sunt preparate de tine acasă. Încearcă să eviți consumul de produse de soia semipreparate.

De obicei eu cumpăr din comerț boabele de soia și de acolo mă descurc. Le pot prepara cum vreau eu.

pate-vegetal-din-soia

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *