Poze cu pisici – Pisicile conduc lumea! Pisicile au cucerit internetul

1 comentariu la Poze cu pisici – Pisicile conduc lumea! Pisicile au cucerit internetul

Pisicile au o putere foarte mare asupra rasei umane!

Dacă v-aţi întrebat vreodată cine este la conducere-voi sau pisica voastră, un nou studiu vine pentru a vă aduce şi răspunsul: Pisica, evident.

Pisicile de casă îşi exersează acest control printr-un anume tip de sunet, e vorba de un mieunat la o frecvenţă destul de ridicată.Acest mieunat este de fapt acel „tors” binecunoscut amestecat cu un plânset piţigăiat.

În timp ce oamenii cred ca torsul la pisici este un semn al fericirii acestora, a stării lor de bine, unele pisici fac acest sunet de tors-plâns atunci când vor să fie hrănite. Studiul arată că oamenii găsesc acest sunet destul de enervent şi imposibil de ignorant. Avem si noi doua pisici, Rin si Rita, iar cand vor ceva, se pare ca folosesc acest sunet. Initial am crezut ca faca cest lucru pentru ca noi le-am obisnuit ca atunci cand cer le dam, insa se pare ca e valabil la toate pisicile, nu numai la ale noastre.

Alte studii au demonstrat că există similitudini între plânsul pisicii şi cel al copiilor.

Poze cu pisici – nu-i așa că te binedispun?

In ultimul timp, un numar foarte mare de poze cu pisici au invadat internetul din intrega lume. Oamenii isi posteaza pe facebook poze cu pisici, sharuiesc poze cu pisici, isi trimit unii altora poze cu pisici, isi trimit mesaje cu pisici in background, e o intreaga nebunie. Numarul acestor poze cu pisici este mult mai mare decat al pozelor cu catei sau cu alte animale. (mie imi plac foarte mult pozele cu bufnite, cu arici si cele cu caprioare). Ce e drept, sunt unele pufosenii de pisici pe care nu poti sa nu le adori. Oricum toate pisicile sunt frumoase, n-ai cum sa nu le iubesti.  Cand le vezi cum dorm, cum se joaca, nu poti sa nu zambesti, nu poti sa nu-ti schimbi starea de spirit. Pisicile ne fac viata mai frumoasa. In loc sa te uiti la televizor si sa pierzi timpul, ia-ti doua pisici si vei avea o experienta unica.

Galerie poze cu pisici – imposibil sa nu-ti placa:

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Un comentariu

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *