Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Poti sa iubesti 2 barbati sau 2 femei în acelasi timp?

Zilele trecute am fost intrebată ” Poti sa iubesti 2 barbati în acelaşi timp? ” Mie nu mi-a fost greu să răspund, nu am avut nevoie  de prea mult timp de gândire, dar am adresat acesta intrebare si altor persoane iar raspunsurile si reactiile au fost diferite:”Da.”, „Nu stiu. Probabil. Dar intensitatea va fi diferita.” si „Nu.” Postez aceasta intrebare aici pentru ca ma intereseaza si alte pareri, iar la cei care raspund cu altceva decat nu, mi-ar place sa stiu cum anume.

Poti sa iubesti 2 barbati in acelasi timp? (Poti sa iubesti 2 femei in acelasi timp? – întrebare valabila pentru barbati)

Raspunsul meu a fost NU

DA, pot fi cu doi barbati in acelasi timp, am si fost in aceasta situatie, dar nu ii puteam iubi pe amandoi. Din punctul meu de vedere nu poti iubi 2 in acelasi timp – punct.

În primul rând, consider ca iubirea nu poate fi masurata si nici impartita, nu face diferentieri: tu primesti o parte si tu cealalta, pe tine te iubesc pentru ca … si pe celalalt pentru ca…..O prietena mi-a spus ca evolutia are loc alaturi de un singur partener, pentru a putea pune in comun, pentru a putea „creste”, alaturi de celalalt si cu el.E ca si cum la inceputul unei relatii de iubire el pune la baza o caramida si ea una, iar, ca urmare a punerii in comun a tuturor energiilor celor doi, se  vor uni aducand cuplului acea putere creatoare.Caramizile, incet, incet vor prinde contur si vor crea acel spatiu prielnic,  sacru al iubirii care aduce liniste, bucurie, compasiune. Daca ar fi sa iubesc 2 barbati ar trebui sa tai caramida mea in doua bucati sau sa o port dupa mine, dintr-o parte in cealalta, astfel incat doar el poate creste, partea mea neavand putere  sau plecand mereu de la 0. Din cate stiu o casa nu poate fi construita doar pe jumatate. E ca si cum m-as uita in oglinda si m-as regasi in chipul a doi barbati, nu a unuia singur.

Parerea mea este ca si atunci cand unul dintre cei doi flirteaza, cand isi imagineaza si se intreaba cum ar fi daca as fi cu aceasta femeie/acest barbat fenomenul este asemanator. Caramida ramane la baza, dar energia din ea este retrasa si nu participa la evolutie.

O alta  intrebare a fost daca cei doi sau cele doua vor sti de existenta celuilalt partener. Raspunsul pana acum a fost nu, iar in acest caz este vorba de o minciuna. Din punctul meu de vedere iubirea nu inseamna minciuna, nici omisiune, ci impartasire a tot si a toate. Atunci cand iubesti,esti alaturi de partener trup si suflet.

Ce se intampla atunci cand ambii barbati au nevoie de mine?

Ii voi spune unuia ca nu pot fi langa el, ca am altceva mai important de facut? Voi putea face dragoste cu amandoi? Din cate stiu sa faci dragoste cu partenerul inseamna a pune in comun acea energie secuala si de a o fructifica. Daca voi pune aceasta energie in comun si cu  un alt barbat, in aceeasi perioada, energiile noatre, vor intra in dezechilibru, se vor dezarmoniza.

Astept si alte pareri si argumente….

Discuții: 99 păreri

  1. livia livia
  2. Anonim Anonim
  3. lori lori

Lasă un răspuns

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.