Predealul – peisaj pitoresc, cu bune si cu rele

5 comentarii la Predealul – peisaj pitoresc, cu bune si cu rele

Predealul este un peisaj pitoresc. Cam asa se poate descrie prin prisma unui fotograf. Pentru ca zilele trecute am fost la Predeal si am facut ceva fotografii am sa le impartasesc cu voi pe cele mai deosebite.

Drumetie cu fotografie prin Predeal

Am plecat pe jos de la marginea partiei si am urcat pe Clabucet pana aproape de Garbova, unde la cabana am mancat cea mai buna iahnie de fasole cu carnaciori de casa. Si acum imi este gandul la ea, desi a trecut ceva vreme de cand am savurat-o.

Cred ca am avut ceva noroc ca vremea a fost de partea noastra am prins si o ploaie prin padure, dar daca nu era asa parca nu mai avea farmec. Cum sa mergi la munte fara sa te si noroiesti. Nu sunt eu chiar fotograful de peisaj desavarsit, dar cred ca ceva ceva a iesit din minimele mele cunostinte ale fotografiei de drumetie.

Despre cazarea in Predeal

Un singur lucru vreau sa mentionez pentru cititorii de pe Blogul lui Jorjette despre cazarea la o cabana in Predeal: NU recomand cabana „Fulg de nea” de la marginea partiei. De ce? Pentru ca am vorbit una si dupa ce patronul s-a vazut cu banutii in brate nu ne-a mai dat tot meniul asa cum promisese, scuzele lui fiind, sa ma iertati, de tot rahatu. Gen ca a fost o neintelegere… dar tot nu ne-a dat tot meniul, nici macar dupa ce a constatat ca avem dreptate. Se vede ca e un fost puscarias implicat in afacerea de proportii mari „Tigareta II”.

V-a recomand cu mare incredere Cabana Garbova, o cabanuta de doua stele, dar cu o mancare de zece stele. In speranta ca, cu ajutorul fotografiilor facute de mine veti calatori alaturi de noi pe Clabucet si la Garbova, va doresc drumetie frumoasa alaturi de noi prin Predeal.

De Fotograf nunta Lucian

De meserie jurist dar in suflet artist, iubesc fotografia si arta scrierii cu lumina incercand prin fiecare fotografie sa spun o poveste.

5 comentarii

  1. Sunt curios ce gust are mancarea care o lauzi acolo :). O reteta traditionala secreta daca puteai sa iei de acolo ar fi fost foarte tare.

  2. Deci fotografia cu văcuța Milka în Alpii noștrii pitorești e cea mai tare!! Un fotograf tot un fotograf e, nu există fotograf doar de nuntă sau doar de peisaje :) Fotograful e fotograf și punct :P

  3. am fost la predeal in trecere in anii anteriori. Glumesti?????Am facut rezervare pentru sfarsitul lunii martie2013 la cabana fulg de nea, acum parca mi-e frica sa ma duc, daca ma trezesc cu cine stie ce meniu si ce fel de cazare….offff

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *