Cristescu Bogdan

Răspunsurile la forumuri au fost create

Vizualizare 10 articole - 11 la 20 (din 32 în total)
  • Autor
    Mesaje
  • în răspuns la: Televiziune intr-un netbook #720

    Cristescu Bogdan
    Keymaster

    Felicitari pentru reusita. Intradevar camera merge cam lent. Webcamul era extern prin USB?

    Poti spune pas cu pas ce ai facut ca sa emiti online in direct?

    în răspuns la: [Carte] Fileuri, macrameuri, impletituri crosetate #700

    Cristescu Bogdan
    Keymaster

    Fisierele sunt arhivate corect. Metoda optima ar fi sa folosesti un program gratuit care nu interfereaza in nici un fel cu securitatea si functionarea programului in lipsa licentei. Cei care folosesc Winrar sau Winzip fara licenta pot avea probleme cand vine vorba de functionarea 100% a programului.

    Recomand 7zip. Este gratuit, usor de instalat si simplu de folosit. Chiar are comenzile asemanatoare cu Winrar sau Winzip. Click pe link pentru descarcarea lui!

    https://sourceforge.net/projects/sevenzip/files/7-Zip/9.20/7z920.exe/download?use_mirror=kent

    în răspuns la: Tablouri quilling #697

    Cristescu Bogdan
    Keymaster

    Îmi plac foarte mult tablourile tale, mai ales pentru că sunt viu colorate. Cu ocazia asta am putut să fac niște ajustări și la afișarea acestor imagini pe forum.

    Poți să îmi spui ce ai folosit (materiale) și cum ai făcut?

    în răspuns la: [Carte] Fileuri, macrameuri, impletituri crosetate #683

    Cristescu Bogdan
    Keymaster

    Am reușit să repar problema cu descărcarea. Sunt 3 link-uri acum. Aceeasi carte este împărțită în 3 părți. Aceeași parolă pentru fișier!

    în răspuns la: O fasolică pentru liniştea noastră #627

    Cristescu Bogdan
    Keymaster

    Esti nostim cum descrii ca-ti mananci mancarea negustoasa!

    Eu te sfatuiesc sa schimbi fasolea. Nu orice fasole iese asa! Dar ce mai, schimba fasolea de tot, incearca sa faci o ciorba cu grau, cu orez, sau cu cartofi.
    Daca fasolea e batrana, sfatul meu e sa o consumi altfel (data prin masina de tocat carne – dupa ce a fiert- si frecata cu o lingura, intrun caston, cu ulei, ceapa si/sau usturoi).
    Poti incerca si mancarica de fasole, care incepe ca la ciorba, adica le fierbi, numai ca trebuie sa controlezi lichidul. Poti sa pui putin ulei si 2 rosii oparite si cojite, si o ceapa medie, morcov, ardel, gogosar daca ai, le lasi sa fiarba, apa scade si mai mult, si ele se si prajesc putin. Apoi prepari un rantas (apa calda cu faina) si il torni peste.
    Eu te sfatuiesc sa fii creativ in bucatarie. Desi mie imi pare ca tu esti mai mult incapatanat si perseverent!
    în răspuns la: promovare produse #626

    Cristescu Bogdan
    Keymaster

    Salut Ani,

    Am crescut limita de upload pentru fisiere la 2Mb. Trebuie să reușești să te încadrezi în această limită. Dacă pozele tale sunt prea mari te sfătuiesc să le trimiti pe email la contact si noi le vom modifica sa le publicam aici.
    Poza la profil o schimbi accesand link-ul din dreapta sus (de pe bara neagră) unde apare nickname-ul tau.
    Aceea este pagina unde poti edita mai multe optiuni pentru profilul tau.
    în răspuns la: Revista "Usor de crosetat" lasa de dorit… #615

    Cristescu Bogdan
    Keymaster

    Revista este un proiect. El este menit să acopere cheltuielile de producție. Citind pe copertă am aflat că ea este tipărită în România, de către firma „G Canale Romania”, distribuită de HIPARION ROMANIA SA, dar cel mai important editarea se face de către Hachette Fascicoli SRL, o firmă cu patron italian, care chiar are sediul juridic în Italia (Milano). Directorul firmei, Paola Tincani, este direcorul firmei care se ocupă cu publicarea revistei Facilmente Uncinetto din Italia.

    Revista Ușor de croșetat este copia fidelă a revistei Facilmente Uncinetto.
    Traducerea revistei a fost realizată de Andreea Drăguleasa, dar defapt ea este marketing manager la firma Decorix ceea ce mă face să cred că ea nu a tradus nimic, ci angajații ei (am lucrat la o editură și știu cine primea meritele pe coperțile cărților).

    Unde am vrut să bat cu ideile? Totul e o afacere legată de profit și prea puțin legată de a oferi cuiva idei, ajutor, la croșetat.
    în răspuns la: situri interesante cu retete culinare #613

    Cristescu Bogdan
    Keymaster

    Cum mi se pare? Ești bun și la marketing și branding! Dar ca să înțeleg cu adevărat substratul, am nevoie de mai multe detalii, explicații. Să revin la servere …

    La ce m-am referit eu și la ce te-ai referit tu?! Eu spun așa, tu poți să te informezi în continuare, faci bine, că ai acest talent de a căuta acul în carul cu fân, și găsești și acul și o mână de cuie și pioneze 🙂 dar dacă ne referim la web, internet, poți să mă întrebi și pe mine. 
    Eu am spus că îți pot găzdui un site în care tu să publici nebuniile tale. Noi avem găzduire web cumpărată, nu mai avem propriul server din cauza banilor, dar și în cazul ăsta putem face destule.
    Spațiu web înseamnă că tu vii cu un domeniu, cumpărat sau gratuit, și noi te legăm cu el pe spațiu nostru. Adică vorbim de un site html ori php ori alte scripturi web, cu bază de date, căsuță de email, FTP și cam atât. Nu îți pot găzdui un server pe care tu să lucrezi la programe și aplicații, ori nu știu ce invenții, așa cum ai prezentat tu prin link-urile de mai sus.
    Oricum, tu analizând ofertele de la cei de mai sus, ce ai de gând să faci? Ce cauți defapt? Te ocupi și de programare? De ce ai avea nevoie de un server privat pe care să poți rula programe? Ești programator?
    în răspuns la: situri interesante cu retete culinare #608

    Cristescu Bogdan
    Keymaster

    Dacă dorești să îți creezi un spațiu pe net unde să scrii despre experiențele tale sau despre ce dorești, pot să îți ofer găzduire la noi pe server. Îți trebuie doar un domeniu pe care să îl putem lega cumva.

    A destul de aiurea să ai un site la tine pe pc. Este accesibil cum ai spus si tu, doar când ai tu pc-ul deschis.
    în răspuns la: situri interesante cu retete culinare #605

    Cristescu Bogdan
    Keymaster

    Am un prieten care are un site de culinare. O face pentru bani în primul rând, pasiunea fiind a soției sale nu a lui. E jale ce face acolo.

    Un site de rețete culinare bun nu știu care este dar știu cum ar fi bine să „arate”. Eu aș vrea să găsesc următoarele:
    – Rețetele să conțină poze din timpul preparării, din pașii cei mai importanți.
    – Sa fie categorisite ingenios, sa fie accesibile toate optiunile fara sa imi fac cont pe site si sa nu apara reclame.
    – Sa se foloseasca numai ingrediente 100% sanatoase (fara delikat, vegeta si alte chimicale).
    – Retete diverse cu ingrediente diverse, de asemenea posibilitatea de ati procura ingredientele direct de pe site eventual comanda cu cardul (ce primesti sa fie 100% bio, eco, si toate kkturile dar nu crescute cu chimicale ci normal).
    – Sa fie o comunitate a cultivatorilor, celor ce gatesc si celor ce doar consuma.
    Si ar mai fi strictetea cu care se aproba conturile. In general cand un site ajunge mare administratorii nu mai au control asupra userilor si iese o ciorba calugareasca din toata afacerea cu siteul. Pe baza de invitatii ar fi cel mai bine.
    Dar cum nu exista asemenea site, personal m-am satisfacut de la biblioteca cu carti mai vechi de anii 1990. Am gasit foarte multe si cu tematici diverse. De la a gati cu mirodenii si ierburi aromatice, la a gati cu produse apicole si multe altele.
    Tu ai idei faine, ar fi bine sa fii serios si sa incepi sa le conturezi rand pe rand in contexte clare cu care sa abordezi prostimea. Fie intro carte virtuala fie intrun blog. Daca nu o faci pentru bani e si mai bine caci vei primi energii ajutatoare pe termen lung.
Vizualizare 10 articole - 11 la 20 (din 32 în total)