Acest articol este ceva unic, ceva ce depăşeşte senzaţionalul. Dacă vei dori să citeşti mai departe, trebuie să cunoşti următoarele. Discutând despre un subiect în unul dintre articolele de pe blog, despre cum să ţinem spiritele la distanţă, am avut toţi surpriza să o cunoaştem pe Adriana (adaa din comentarii). Am făcut cu toţii parte la povestea ei, i-am dat sugestii, am încercat să înţelegem prin ce trece, dar totuşi într-un final ea singură a rezolvat problem.

Am rugat-o să îmi trimită prin email povestea ei, să spună tuturor ce a păţit ea, ce se întâmplă cu ea. Ştiu sigur că mai sunteţi în situaţia ei sau măcar vi se întâmplă lucruri dureroase pe care nu le puteţi spune nimănui, pe care nu vi le puteţi voi explica, dar care vă transformă.

Cum spune Adriana mai jos, ceea ce s-a întâmplat cu ea, a fost menit să o transforme, acum fiind încă în această transformare.

Acum, dacă ai plăcerea şi nu doar curiozitatea, citeşte cu drag, nu judeca, şi savurează această părticică din viaţa ei.

Viaţa mea …

Eu eram o persoană retrasă, pesimistă, şi foarte foarte negativistă. Ofeream sfaturi tuturor, dar eu când aveam nevoie primeam un şut în fund. Deseori, vorbele ce le ziceam celor de lângă mine ar fi trebuit să fie pentru mine, spuse de ei.

Sufeream cumplit , din zi în zi eram tot mai agitată tot mai tristă , mai plângăcioasă. Am învăţat că este bine să plângi, dar când ajungi la un moment dat şi nu mai ai lacrimi, pur şi simplu nu te mai poţi elibera nici cum, este ca un blocaj lăuntric.

Toate sau strâns în inima mea, dar chestia este că mi-am antrenat ura, orgoliul, egoismul, ba chiar şi invidia. Recunosc, că nu am de ce să mă ascund, eram vai de mine. Eram atrasă de întuneric, dar totodată şi de singurătate, simţeam că trebuie să mă depărtez de toţi , nu mai puteam sincer , simţeam că înnebunesc.

Deseori, simţeam gânduri (şi eram copleşită mereu de tristeţe) ca şi cum nu erau ale mele.  Să nu mai zic că aveam coşmaruri şi când mă trezeam eram aşa pierdută, nu mă mai puteam concentra la nimic. Până într-o zi când mi sau întamplat chestiile ce le-am scris la cum ţinem spiritele la distanţă.

Un om poate să citească unele stări sufleteşti, dar nu poate neapărat să le simtă. În momentul acela eu am ajuns la „un final de drum”. Un drum pe care îl terminasem, dar cum sfârşitul este abea începutul unei noi etape …

A trebuit să aleg între bine şi rău. Am dat chiar şi de o prietenă şi aceea era satanistă, dar nu mai făcuse nimic de ceva timp. I-am zis să mă înveţe şi pe mine diverse chestii, dar m-a refuzat. Eram foarte atrasă de rău, dar totodată ceva nu mă lăsa să fiu şi eu rea. Eram în camera mea, trista, singuratică şi parcă simţeam cum răul pune stăpânire pe mine, iar eu stăteam aşa, nu mă puteam controla (poate chiar nu vroiam să mă controlez, poate chiar vroiam asta).

Vorbeam urât cu cei din jur, ba chiar îi şi înjuram. Simţeam că ceva nu e în regulă, dar continuam. Cei din jur se luau de mine din senin, îşi vărsau nervii pe mine, iar eu fiind foarte sensibilă am cedat. Am adunat şi mai multă energie rea. Vroiam neapărat să fac rău. Până într-o zi când ceva sa schimbat în Inima mea. Mi-am dat seama cu adevărat că ceva nu este cum trebuie să fie. A intervenit şi teama, teama de singurătate, de întuneric, de tot, chiar şi de cei din jur.

Am început să mă rog la Dumnezeu şi la Îngeri. Am cunoscut şi persoane care m-au ajutat, spiritual. A funcţionat, dar nu pentru mult timp. Din nou eram negativistă, foarte depresivă ba chiar împrăştiam depresie în jurul meu, chiar şi la oameni ce nu îi prea cunoşteam, ei simţeau asta, iar după un timp m-au ocolit, nu ştiu de ce.

Visam chestii ce se petreceau a doua zi sau dupa o săptămână.

Am mai avut un vis, asta a fost înainte să mi se întâmple despre ce v-am povestit în comentarii. Visul l-am avut cam acum caţiva ani. Am început să simt „frig” valuri de vânt rece ce îmi dădea fiori şi totodată aveam o stare proasta. Uneori nu mai aveam nici putere să fac ceva, nu puteam să dorm, mai ales noaptea. Mii de gânduri se năpustiră peste mine.

Îmi era greu pentru că nu găseam o persoană de încredere să îi pot povesti prin ce trec; înainte să vorbesc cercetam persoana să văd dacă aş putea să am încredere, dar nu, nu puteam. Vroiam sa vorbesc cu bunica, dar îmi era teamă de ce va zice, oricum mă considera o „ciudată”. Cu mama nu puteam vorbi, nici cu tata, nici cu sora mea.

Eram eu singură, dar de fapt nu eram singură. Ştiu că au fost 2 personaje, unul bun şi altul rău. Cel bun îl simteam cum mă mângâia pe faţă şi îmi era putin mai bine, iar când se apropia personajul rău mă simţeam din ce în ce mai rău, dar … avea cine să mă protejeze + am cerut ajutorul lui Dumnezeu, m-am căit pentru tot ce am zis de el cand eram suparată. El m-a ajutat chiar dacă am zis ce am zis, era „inconstienţa”. El ştia asta şi de aceea m-a ajutat mult. Încetu cu încetu mă simţeam mai bine, mai aveam momente, dar mă ridicam mai uşor.

Cu timpul am început să văd „diverse culori” aşa ca petele. Uneori erau ca şi flăcările, alteori erau puncte mai mari. Am început să simt spirite, şi unele erau foarte negative şi depresive, altele erau foarte agresive, iar altele erau calme şi bune.

Recent, cam de o lună şi ceva, nu mai dorm noaptea. Din nou mă trezesc aşa din bun senin şi când privesc în camera mea, ca şi cum vedeam diverse forme, ca şi cum ceva era prezent, ba chiar şi siluete vedeam. Mă speriam îngrozitor, să mă trezesc între 2 şi 4 noaptea. De foarte multe ori păţesc asta, alteori nu adorm decât după 5 dimineaţa.

Am început sa văd luminiţe mici şi strălucitoare, erau mii de luminiţe. Mă simţeam minunat să le vad. Dar mai vedeam şi umbre + linii orizontale sau paralele de culoare gri. Văd luminiţe strălucitoare pline de lumină sau alte culori.

Am căutat pe net şi nimic nu găsisem, nimic să se potrivească puţin cu ceea ce mi se întâmplă. Am început să accept, dar aveam dureri în tot corpul, aşa şi trebuie „mă purificam”‘ se eliminau durerile din Suflet şi pe urmă era din ce în ce mai bine.

Între timp îmi apăreau în faţă „oameni”, diverşi oameni ce pur şi simplu se plângeau de viaţa lor atât de demult şi eu mă simţeam cam cum se simteau ei, dar acum ştiu că nu mă mai pot afecta negativităţiile altora. Le dedeam sfaturi, se simteau minunat, dar pe urmă mă ignorau după ce treceau de acel moment „prost”. Lumea mă cauta numai când avea probleme, dileme sentimentale, etc .

Până într-o zi când dau de cineva! O prietenă, era foarte orgolioasă, foarte închisă şi foarte tristă. Ea nu arăta tristetea nimănui, plângea şi plângea, dar nimeni nu ştia. Am început să vorbim pe mess, apoi şi la telefon. Până când am făcut-o să intre intr-o stare profundă de relaxare. I-am şoptit la Inimioară mai multe chestii şi între timp se simtea mai bine. Ba chiar şi cei  din jur simteau că este o schimbare la ea. Era ca şi cum ar fi înconjurată de Lumină şi toţi ar simţi Lumina.

Într-o zi a avut iar nu ştiu ce probleme cu părinţii, eu am ajutat-o şi i-am zis iar câteva cuvinte, i-am zis exact ceea ce urma să se întâmple şi asta nu doar odată. În sens pozitiv vorbeam cu ea, îi spuneam că va râde, că se va simţi ca un copil +++ multe altele. În timp ce eu îi spuneam diversele cuvinte, ea, ca şi cum era într-o stare de veghe. Totodată o şi adormisem. IMPORTANT ESTE CĂ ERA OK! Am ajutat-o pe sora mea să înţeleagă multe lucruri, să fie mai calmă, mai bună, mai liniştită şi să aibe mintea foarte limpede. Uneori mă mai şi rugam.

Ştiam că va fi cum zic eu pentru că eu cred în mine, cred cu adevărat în ceea ce zic pentru că simt asta. Simt ce se poate întâmpla în viaţa unui om. Şi asta am aflat-o, încercând pe mai mulţi din jurul meu, chiar şi pe necunoscuţi. Cei apropiaţi nu ştiu cum sunt eu cu adevărat, dar multi zic către mine că atunci când vorbesc cu mine simt o uşurare mare, ca şi cum ar simţi Căldura, Iubirea, Pacea şi Liniştea mângâindu-i (sufletul).

Îmi pot da seama de unele persoane cum sunt ele doar privindu-le, ceva în mine se declanşeaza şi îmi zice cum este, mă face să simt asta. Toate chestiile ce mi sau întâmplat au fost pentru a mă transforma. A trebuit sa aleg între Bine şi Rău. Eu am ales binele şi îi mulţumesc lui Dumnezeu şi tuturor entităţilor de Lumină şi Îngerilor că m-au susţinut, că mi-au arătat Drumul cel bun.

Încă sunt în continuă transformare, simt asta în corpul meu mai ales. Nu mai este foarte mult până se va termina transformarea aceasta şi atunci voi şti mult mai mult decât ştiu şi simt în momentul acesta. Pot vindeca chiar şi la distanţă.

Poate mi-au mai scăpat cuvinte, dar asta este, uite povestea mea, şi nu este o poveste completă ci pe jumatate sau un sfert. Am scris despre mine, despre puterea mea, nu ca să mă dau mare, nu să par în faţa cuiva ca fiind nu ştiu cum, nici nu vreau asta, ci pentru că aşa ai spus, dacă doresc eu! Din contra, deseori eu mă cam ascund, dar sunt mereu în spatele celui care mă cheamă şi vrea să îl ajut cu adevărat, sunt ca o umbră …

Numa bine …

Share the Love!

17 comentarii la „Puterea miraculoasă, darul Adrianei!”

 1. adaa_

  Da , asa este. Am gasit , am si raspuns :)

 2. adaa_

  Am doar o notificare ca sa postat un coment in celalalt subiect … altceva nu am primit / Cu mare placere :)

 3. Ietăm greşelile. Mulţumesc din tot sufletul pentru încă un mesaj … de la suflet la suflet

  Verifică emailul, ţi-am trimis ceva important acolo!

 4. adaa_

  Imi cer scuze pentru unele greseli , dar cand scriam parca traiam acel moment si nu prea mi-am dat seama cum scriu.

 5. adaa_

  Vroiam sa mai zic inca ceva … Este vorba de cainele meu. El ma iubeste mult incat cand plec de acasa urla si latra cand ies pe poarta. Fuge in urma mea si urla ceva timp , ma asteapta la poarta uneori pana ajung eu acasa. Cand ajung el ma priveste cu ochisorii lui ca si cum mi-ar zice ” bine ai venit acasa , ma bucur enorm sa te stiu in siguranta , aici la casa ta ” ;)) . Acum ceva timp nu la-m mai prea bagat in seama , ma intampina cand ajungeam acasa dar eu ” fara sa imi dau seama ” intram in casa fara sa mai ii dau putina atentie. Bun , peste un timp cand vroiam sa ma joc cu el era marait si ma privea trist , ii dadeam sa manance dar nu prea manca. Am incercat sa ma joc cu el dar el a plecat de langa mine. Atunci mi-am dat seama de ce reactioneaza asa. Mam intristat , sincer. Pana acum 2 luni cam asa , am inceput sa ma joc cu el de diecare cand ieseam afara , cand ajungeam acasa si ma intampina bucuros ;)) il mangaiam pe cap si nu intram in casa pana nu ma jucam putin cu el. Se simtea ca era bucuros ca ii ofeream afectiune. Desi ori de cate ori stau afara si mai este cineva in jurul meu chear si din familie , se arunca la picioarele lor sa ii muste daca se apropia de mine , vroia sa ma protejeze . De multe ori nu ma simteam bine si el urla afara la geam la mine si cand il auzeam ma simteam protejata , nu stiu de ce. Si multe altele , acum nu prea imi vin in minte chestii ce sunt minunate , si din partea unui animal. La-si jignii daca asi zice ” animal ” pentru ca el este mult mai mult decat un animal…asa am impresia.

  NU DOAR OAMENII AU NEVOIE DE IUBIRE, AFECTIUNE,PROTECTIE CI SI ANIMALELE PANA SI PLANTELE SI MULTE ALTELE , TOT CEEA CE ESTE VIU PE ACEST PAMANT TINE DE NOI , SI OFERIND , IUBIND , OCROTIND ECHILIBRAM TOTUL IN JURUL NOSTRU.

  VIATA NOASTRA DEVINE MAI LINISTITA SI MAI FRUMOASA. Animalele ne aduc un zambet pe buze , un sentiment foarte frumos ce ne invadeaza intreaga Fiinta ( cum ne simtim privin 2 pisoiasi jucadu-se , ce comici par , foarte dragalasi. Cum ne simtim cand vedem sus pe cer cum zbor pasarile , si cum ne simtim cand pasarelele isi fac cuib , cat de mult cauta ramurele si altele…sa isi construiasca propriul camin. Pe urma cand fac oua si le grijeste pana puiutu iasa din ou :) vedem cum isi invata puiutu sa zboare , il hraneste , ce sentiment minunat privind si simtind. Tocmai imi amintisem cum aveam grija de pasarelele care le gaseam , cadeau din cuibulet iar eu le bandajam si le dedeam drumul dupa ce se refaceau , chear si acum cand scriu aceste randuri simt un sentiment foarte frumos , intregul corp mie coplesit de emotii , pentru ca e ca si cum asi traii acel moment din nou si este minunat. Si multe altele… ) . Avem langa noi ” o forta extraordinara ” pe langa asta o imbinam si cu aceea din noi .

  Minunatttttt!!! Cate bucurii vaem in jurul nostru si in noi insine dar pacat ca multi nu stiu , nu vor sa invete sa descopere ” esenta ” .Povestiind imi dau seama ca timpul a trecut foarte repede ( cand sufeream era un calvar , totul ). Trebuie doar sa accepti Lumina si ea va vindeca totul , pana si ranile din trecut ( iti mai amintesti dar nu doare , nu mai doare cum durea alta data , iar cu trecerea timpului tot mai sus ajungi si inima se vindeca coplet , asta este tot ce conteaza. Odata vindecati trebuie neaparat sa multumim sa fim vesnic recunoscatori , miracolelor , tuturor …

 6. adaa_

  Atunci cand ne deschidem Inima , cuvintele , intentiile pe care le avem , sau le spunem , se fac simtite . Imi pare bine ca te-ai simtit bine citind ceea ce am scris …

 7. M-ai tremurat din rădăcini. Îţi mulţumesc, nu am cuvinte să-mi expun plăcerea ce o simt după ce ţi-am citit vorbele. Le spui cu o dragoste extraordinară. Eşti o fiinţă, un model în care mă privesc ca în oglindă.

  Nu pot să fiu cum nu eşti tu! Pur şi simplu nu pot! Pot doar să simt ce simţi şi tu, altfel parcă nu mă lasă Inimioara.

 8. adaa_

  Ce dimineata frumoasa..
  Soarele va inunda natura cu razele lui…
  Caldura va infasura inima ranita,
  Vindecand..alinand..modeland.protejand…
  Inima mea zambeste,
  Inima mea azi traieste ,
  Inima mea astazi cauta pacea ….
  si o gaseste !!! Pentru toti : NU VEI FI CE`AI FOST CANDVA PE PARCURS VEI INVATA , SA VISEZI PRINTRE SUSPINE PE CARARI SA MERGI CU BINE !!!

 9. adaa_

  Ingerul te lumineaza
  Si in noapte te vegheaza .
  Ingerul este cu tine
  Sa aibe grija de tine .
  Ingerul te ocroteste
  Orice faci
  el nu te paraseste .
  Ingerul te inveleste
  Cand noaptea in cale-ti iese .
  Inger bun
  Inger curat
  Tu chear nu ai un pacat .
  Luminezi inima mea
  Luminezi in calea-mi grea .
  Multumesc ingerul meu
  Ca veghezi spre drumul meu… ( am compus asta pentru Ingerasul meu si odata ce ii multumesc , ii sunt recunoscatoare deja starea mea este alta ,mult mai buna , mult mai linistita ) si nu doar Ingerasului nostru trebuie sa ii multumim sa ii fim vesnic recunoscatori ci intregii planete , tuturor oamenilor , tuturor miracoleleor acre sa intampla in viata noastra , tot ceea ce ne inconjoara si ne ajuta.

 10. adaa_

  Eu mereu eram judecata cand ziceam ” adevaruri ” in sensul bun. Mereu exista acel ceva care ma facea sa ma simt atat de inutila incat sa ma faca sa renunt pe moment la tot. Am avut si eu dezamagiri la viata mea cu toate ca am doar 20 de ani. Am trecut peste , insa uneori oricate sfaturi ai primi tot nu ai trece peste , doar cu inima deschisa doar cu Lumina si Dragoste cu totii putem trece peste orice , mai usor. Exista entitati , ghizi spirituali care ne ghideaza pana la un moment dat , in acel moment noi fiind sub protectia ” lor”’ nimic nu ne paote face pentru ca suntem protejazi dar odata si odata ei se departeaza de noi petru ca trebuie sa ne descurcam si singuri. Am invatat si totodata am simtit ca trebuie sa ” nu judecam ” persoanele ce fac rau , acele persoane fiind inconstiente , noi mai rau am face si nu doar lor ci si noua. Este grea viata cand exista ” minciuna , egoism , ura , orgoliu , invidie si multe altele ” cu totii am simtit gustul amar ( al vietii sa zicem ) , dar acel gust amar al ” sentimentelor reci , urate , rele ce duc doar la pierzanie ” , oricat de grea ar fi o situatie daca esti stapan pe tine , daca esti calm/a si rabdator/e imposibil sa nu treci mai usor peste. Iubirea , Lumina , Pacea si Linistea din Sufletul nostru cald ne fac sa fim unici. Fiecare este special in felul sau , fiecare se pricepe la un anumit lucru si asa mai departe. Am invatat ca trebuie sa ma ascult ” pe mine insami ” atunci cand vreau sa iau o decizie , aceea voce Interioara ce te ghideaza acolo unde trebuie +++ nu te va duce la pierzanie sau la suferinta . Si daca intr-o zi vei suferii , vei pierde asta insemna ca te transformi ,pur si simplu te eliberezi de ” tiparele vechi ”. Am descoperit chear eu pe pielea mea ( ca una este sa citesti ceva , alta este sa simti ) ca Iubirea , Caldura , Pacea si Linistea din Suflet te elibereaza pe tine insati de toate ” negativitatiile , gandurile rele, reci. Un cuvant de Iubire soptit la Inimioara trista si dezamagita face minuni , dar un cuvant din Inimioara nu unul asa cum iti vine tie in minte. Fie binecuvantati toti Ingerii si Arhanghelii , ei sunt peste tot , gata sa ne ajute pe noi , dar ei nu pot sa miste un deget daca noi nu vrem asta , insa exista momente in care pur si simplu actioneaza fara sa le cerem ajutorul. Cam 4 zile la rand ( chear si noaptea cand nu puteam sa dorm ma rugam totodata , la Dumnezeu ,la Ingeri , la Arhangheli , faceam meditatii pentru Pamant ) in familia mea , in jurum meu parca totul sclipea , totul era mai Luminos , mai bun . Ceea ce vroiam sa zic este ca NOI AVEM IN NOI INSINE , IN INIMIOARA NOASTRA O FORTA INCREDIBILA DE A AJUTA , DE A ALINA , DE A FACE NUMAI LUCRURI BUNE. SUNTEM OCUPATI CU PROBLEMELE CA SA PUTEM VEDEA ASTA . Noi suntem o bucata dintr-un intreg , daca nu ne ajutam noi intre noi atunci cine? Este usor ” a judeca ” este usor ” a face rau ” este usor a zice ” nu pot, nu vreau ” este usor sa stai si sa privesti cum vietile unora se sfarama in durere si pe altii ii doare-n cot de asta. Chestia este ca facand rau la cei din jur este ca si cum ne-am face rau chear noua. PESIMISTUL ZICE : o durere in plus nu conteaza , oricum sunt obisnuit/a cu asta , nu conteaza nimic pentru mine , chear si eu nu contez , ASTEPT SA MOR CA IMI ESTE TOT UNA , desii IN INIMIOARA EXISTA ACEL CEVA CARE NE FACE SA PLUTIM , SA NE SIMTIM LIBERI… OPTIMISTUL ZICE : eu ma bucur de viata asa cum este , accept infrangerea atunci cand sunt infrant/a dar ma ridic in picioare si o iau de la capat si daca si data viitoare iar voi fi infrant/a o sa o iau din nou de la capat si asa mai departe pana nu voi mai fi infrant/a. De la prima infrangere noi suntem puternici doar ca nu ne dam seama , cum ziceam ne complicam in nimicuri si le dezvoltam foarte tare incat simtim ca nu mai avem scapare.GANDIREA POZITIVA CU ADEVARAT NE AJUTA. CREDINTA : Ce reprezinta credinta pentru noi ,pentru unii oameni. Gata mergi la Sfanta Biserica esti credincios esti bun , dar nu este asa .Acum fiecare cu parerea sa , important este ca o sa ajungem cu totii acolo unde trebuie . Eu , de exempu cred in Inima mea , Dumnezeu este in Inima mea si ma indruma , nu trebuie sa merg neaparat la Biserica. Cand ai Credinta , ai vise , cand ai vise , ai impliniri , cand ai impliniri ai Sufletul impacat. Si cu Sufletul curat te poti inalta spre Cer , de cate ori am simtit asta ca ma inalt , ca plutesc , pur si simplu ma simteam EU cu adevarat ( o Fiinta de Iubire , Lumina , Pace si Liniste ). Sincer , nu credeam in viata mea ca voi ajunge la gandirea si la simturile ce le am acum. Dar asta este un nou inceput , vor exista si piedici dar nu avem ce face , piedicile sunt doar lectii pentru a merge mai departe , altfel nu ne-am putea transforma in ceea ce suntem cu adevarat. Am compus asta :

  Azi vreau sa fiu Caldura
  Azi vreau sa fiu Iubirea
  Azi vreau sa fiu Pacea si Linistea
  Astazi VREAU SA FIU EU!
  AZI VREAU SA FIU SENSUL POZITIV

  Cuvintele nu prea isi au rostul , simtirea da .

Spune care este gândul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *