#605

Am un prieten care are un site de culinare. O face pentru bani în primul rând, pasiunea fiind a soției sale nu a lui. E jale ce face acolo.

Un site de rețete culinare bun nu știu care este dar știu cum ar fi bine să „arate”. Eu aș vrea să găsesc următoarele:
– Rețetele să conțină poze din timpul preparării, din pașii cei mai importanți.
– Sa fie categorisite ingenios, sa fie accesibile toate optiunile fara sa imi fac cont pe site si sa nu apara reclame.
– Sa se foloseasca numai ingrediente 100% sanatoase (fara delikat, vegeta si alte chimicale).
– Retete diverse cu ingrediente diverse, de asemenea posibilitatea de ati procura ingredientele direct de pe site eventual comanda cu cardul (ce primesti sa fie 100% bio, eco, si toate kkturile dar nu crescute cu chimicale ci normal).
– Sa fie o comunitate a cultivatorilor, celor ce gatesc si celor ce doar consuma.
Si ar mai fi strictetea cu care se aproba conturile. In general cand un site ajunge mare administratorii nu mai au control asupra userilor si iese o ciorba calugareasca din toata afacerea cu siteul. Pe baza de invitatii ar fi cel mai bine.
Dar cum nu exista asemenea site, personal m-am satisfacut de la biblioteca cu carti mai vechi de anii 1990. Am gasit foarte multe si cu tematici diverse. De la a gati cu mirodenii si ierburi aromatice, la a gati cu produse apicole si multe altele.
Tu ai idei faine, ar fi bine sa fii serios si sa incepi sa le conturezi rand pe rand in contexte clare cu care sa abordezi prostimea. Fie intro carte virtuala fie intrun blog. Daca nu o faci pentru bani e si mai bine caci vei primi energii ajutatoare pe termen lung.