#721
Anonimsuntonlain
Participant

Da, este un webcam conectat prin USB.

Cum se face difuzarea ?

Situl care contine chatul cu webcam, pune la dispozitia utilizatorilor posibilitatea de a utiliza webcamul pentru contactul vizual intre ownerul chatului si vizitatorii chatului sau.

Exista o pagina dedicata special difuzarii. Se poate face difuzare CU INREGISTRARE si difuzare FARA INREGISTRARE. Sunt niste butoane acolo pe pagina dedicata difuzarii.

Cea mai sigura metoda de a constata daca intradevar difuzezi, este bine ca sa mai deschizi o fereastra in care sa fie pagina cu chatul; daca apare imagine si sunet acolo, inseamna ca difuzezi.

Intai si intai situl cere ca sa-i fie indicate sursele de sunet si imagine. Dupa ce situl a primit informatiile cerute, se va conecta la sursele indicate.

Nu este deloc complicat

Deci cu laptopul sau netbookul, poti sa filmezi din orice loc unde ai acces la internet.
E ceva similar cu utilizarea telefonului mobil. De fapt asta si este modemul stick: un telefon mobil dar specializat numai pentru conectarea la internet

Inca nu am testa legatura prin wireless in locuri publice, dar probabil ca merge ca sa faci transmisii si pe aceasta cale.

Trebuie ca sa imi fac un dispozitiv de de sustinere a webcamului auxiliar. La fel si pentru netbook: trebue ca sa il sustin cumva, astfel incat sa am mainile libere.

:-)