#724

Mersi pentru informațiile detaliate. Pentru webcam poți face din sârmă otelită, eventual trasa in cauciuc, un schelet pe care sa il agati de ecranul laptopului cumva.

Pentru laptop ai putea sa iti faci un ham. Ceva de genul ca si cum ai lua un ghiozdan invers, cu sacul în fată nu în spate. Si înlocuiesti sacul cu o placă, ori ceva material plastic, ori lemn. Placa va sa zică are posibilitatea de a fi legată cu hamul, si marimea cat laptopul. Lateralele cumva trebuiesc ridicate, si plus o curea sau două, cu scai, pentru siguranta, cand mergi sa nu zboare de pe placa laptopul.

Vad acest dispozitiv usor de creat, si nici nu ai de facut modificari la laptop.

Dacă ai hamul pentru laptop, cred că poți de el să agati cumva camera. Ideal ar fi să fie rotativă caci nu vad rostul sa te filmezi pe tine in timp ce mergi pe strada. O poti face partial nu nonstop si atunci posibilitatea de rotire este ideală.

La fel pentru sunet poti avea microfon cu fir sau fara fir.

Această tehnologie o vad utila in cazul in care se gaseste unul sa vrea sa inventeze un nou fel de blogging, outside. Sa scrie si sa emita din realitate, pe online. Ar fi ciudat dar ar fi ceva nou. Trebuie sa te plimbi de colo colo , dar merge.

Esti ca un reporter cu tot cu televiziune dupa tine :)