La mulţi ani jorjette.ro!

Toate vorbele s-au spus în comentarii. De 7 zile ne tot petrecem viaţa cu acest concurs. Acum la final premiul merge la câştigător, iar cel care a pierdut sper că va aprecia faptul că a avut şansa să câştige.

Premiul surpriză se va împărţi în două. Nu vom spune care este premiul surpriză, pentru că e surpriza celor la care ajunge, dar vom spune la cine merge fiecare jumătate:

  1. o jumătate se duce la Paraschiv Vlad, şi dacă unii se întreabă de ce, ca şi organizatori le spunem că el este cel care ne-a plăcut din punct de vedere al atitudinii în timpul concursului.
  2. cealaltă jumătate se duce la Hagiu Iulian. După cum vedeţi în statistici el are cea mai mare notă de la juriu. Pur şi simplu e un copil care abordează teme profunde. A primit premiul surpriză pentru că este un copil inteligent!

Câştigătorii au dreptul de a face public premiul primit sau nu! După cum doresc ei :)

Marele câştigător este Aura cu articolul despre prima ei naştere! Fără nici o discuţie ar trebui să accepte toţi că ea este marele câştigător, dar totuşi hai să vă spun de ce a câştigat ea premiul de 50 de euro:

  • a adunat cel mai mare număr de voturi
  • a adunat cel mai mare număr de like-uri pe Facebook
  • punctajul total la reacţii a făcut-o să se detaşeze considerabil de restul, aşa a primit ea singura notă de 10 pentru reacţiile primite

Acestea fiind spuse, vă invit să priviţi tabelul cu rezultatele şi vă aştept să vă expuneţi gândul ori eventualele observaţii, dacă au fost cumva greşeli la calculare. Vă lăsăm până mâine să „contestaţi” rezultatele, desigur doar dacă sunt greşeli în calcule. Notele sunt calculate după cifrele extrase din fiecare articol, aşa că puteţi şi voi să calculaţi oricând, să vedeţi dacă am greşit.

Vezi aici tabelul cu rezultatele concursului!

Noi am dansat şi am cântat pe această melodie. În spiritul nostru şi al tuturor, vă invit şi pe voi să ascultaţi să cântaţi şi să dansaţi …

https://www.youtube.com/watch?v=vDMYOsEHcJ4

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificate anti-robot *