10 rochii de mireasa de iarna inspirate din Frozen

Niciun comentariu la 10 rochii de mireasa de iarna inspirate din Frozen

10 rochii de mireasa de iarna superbe care te vor face sa arăţi şi să te simţi precum crăiasa zăpezii! Trebuie să recunoşti că ţi-a plăcut animaţia Frozen (ecranizare inspirată din Crăiasa zăpezii a lui Hans Christian Andersen). Ai peste 20 de ani?Şi ce dacă – este un film adorabil şi regina Elsa este cea mai mare eroină Disney din toate timpurile. Cu toate că ştim că regina Zăpezii nu şi-a găsit încă bărbatul potrivit cu care să se căsătorească, noi am găsit deja 10 rochii de mireasa de iarna pe care le-ar putea purta sora mai mică a reginei în timp ce-şi spune jurămintele alături de Kristoff, doar dacă nu decide regina să le poarte pe lângă  castel.

Rochia „Elsa” a lui Alfred Angelo

rochie de mireasa Alfred Angelo's Elsa

Am putea spune că aceasta este rochia de la care a început totul. Cu jumătate de pelerină, rochia cu nuanţe de gheaţă a lui Alfred Angelo reprezintă perfecţiunea. Mărgelele de cristal sunt prinse pe corset astfel încât dau senzaţia că zăpada este de fapt în cascadă în partea de jos a rochiei. Genial!

Rochie de mireasa Michael Cinco

rochii de mireasa Michael Cinco

Această rochie de mireasă a lui Michael Cinco este spectaculoasă prin trena foarte lunga şi voluminoasă. Este potrivită sezonului de iarnă în mod special datorită paternului de fulg de nea folosit la crearea rochiei.

Rochie Jean-Ralph Thurin

rochie de mireasa Jean-Ralph Thurin

Această rochie are ca subiect dezvăluirea surprizei – o risipire uimitoare de cristale ce stau ascunse şi se uită pe furiş de sub un voal elegant şi mătăsos. E o adevărată operă de artă, e rochia de mireasă a misterelor ce se lasă descoperite.

Rochie de mireasa Oscar de la Renta

rochie de mireasa Oscar de la Renta

Aceasta este una dintre rochiile pe care cred că Elsa ar alege-o, dacă brusc s-ar simţi cuprinsă de romantism. Neobişnuita trenă albastră, cât şi baza, adaugă rochiei cantitatea necesară de dramă, care este echilibrată prin suprapunerea de dantela ce completează perfect imaginea.

Rochie de mireasa Carolina Herrera

rochii de mireasa de iarna Carolina Herrera

Când ai puterea să transformi vara în iarnă, atunci este logic să porţi o rochie de mireasa care arată ca şi cum ar fi creată din gheaţă. Imaginează-ţi ce strălucire poţi aduce în sală atunci când porţi o astfel de rochie, ca şi cum e făcută din ceea ce simbolizează iarna.

Creaţie Monique Lhuillier

rochie de mireasa Monique Lhuillier

Un pic de tul, multă strălucire şi o pelerină din dantelă argintie – această rochie de mireasă este perfectă pentru o regină a zăpezii care nu acceptă compromisuri.

Rochii de mireasa de iarna create de designerul Naeem Khan

Rochie de mireasa Naeem Khan

Wow! Cui îi mai pasă cât de strălucitoare este partea din faţă a acestei rochii de mireasa de iarna (care e superbă, de altfel) când poţi să porţi în faţa altarului acest voal cu pene de struţ? Mi-o imaginez pe Elsa că îi spune Annei că o va alunga din regat dacă refuză să poarte această operă de artă.

rochii de mireasa de iarna Naeem Khan

Naeem Khan

Această creaţie aparţine aceluiaşi renumit designer de moda, Naeem Khan, ca şi precedenta.  Rochia este numită în mod corespunzător „Aspen”, un nume perfect pentru gulerul ridicat şi mânecile lungi, ceea ce descrie într-un fel o mireasă care alege să se căsătorească la o cabană de ski. Sau poate o mireasă care ştie că luna decembrie este perfectă pentru cea mai mare petrecere din viaţa ei.

Rochii de mireasa creaţii Maggie Sottero

rochie de mireasa Maggie Sottero

Cu grămezi de cristale Swarovski, cu multe mărgele, satin şi tul, această rochie vintage este probabil visul unei regine (însă nu a tuturor reginelor).

Maggie Sottero

rochii de mireasa Maggie Sottero

O altă creaţie Maggie Sottero – această frumuseţe are un guler Mandarin cu cristale Swarovski şi este albă precum zăpada. Nu-i aşa că arată ca un bibelou?

Cam acestea sunt modelele de rochii de mireasa de iarna  inspirate din Frozen – Crăiasa Zăpezii! Ştiu că de cele mai multe ori gusturile diferă, dar sunt sigură că cel puţin una dintre aceste creaţii este pe gustul tău şi ţi-ar place să o porţi o dată-n viaţă! Deci, care este rochia ta de mireasă preferată din cele de mai sus?

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *