Rochii de mireasa – cele mai frumoase modele

8 comentarii la Rochii de mireasa – cele mai frumoase modele

Daca faci parte din viitoarele doamne ale anului, cred ca ai inceput deja sa iti cauti rochia de mireasa pentru acest eveniment atat de special si de important, motiv pentru care am cautat o sumedenie de modele de rochii de mireasa care se poarta. Am incercat sa imbin in alegerile facute de mine cam toate stilurile – stilul de rochii de mireasa clasice, rochii de mireasa mai nonconformiste, rochii de mireasa sirena, insa cele mai multe fac parte din categoria rochii de mireasa cu spatele gol.

Aceste modele de rochii de mireasa iti pot fi utile doar pentru a-ti forma o idee a ceea ce vrei, pentru a putea crea in mintea ta imaginea rochiei cu toate detaliile. Daca nu stii exact ce vrei, poti sa combini elemente care iti plac la aceste rochii de mireasa pentru a obtine ceea ce iti place cu adevarat, desi cred ca printre modelele de mai jos, cu siguranta vei gasi cel putin o rochie de mireasa care sa-ti placa, chiar iti va fi dificil sa alegi doar una singura.

Stii deja ce rochie de mireasa vrei sa porti?

Rochia de mireasa este un simbol important pentru fiecare femeie care alege sa o poarte, motiv pentru care este purtata o singura data. Femeile in general dau o foarte mare importanta acestui detaliu, rochia de mireasa, si prea putin s-a iesit din tipare in ultima perioada – tot albul e de baza. Legat de rochia de mireasa, cu siguranta exista foarte multe mituri si prejudecati foarte bine implementate in mintea femeilor. Doar vedetele ce reusesc sa mai iasa din tipare, in rest un numar foarte scazut de femei aleg o rochie de mireasa altfel decat cele ce ne sunt prezentate.

De exemplu, eu m-am gandit pentru mine la o rochie handmade simpla, crosetata sau tricotata. In principal alba, dar cu diverse insertii sau simboluri, sau, de ce nu, in loc de rochia de mireasa, costumul national. Acesta mi se pare cea mai buna alegere pentru ca ne reprezinta pe noi ca popor, ca femei ce purtam energia strabunilor.

rochii de mireasa iie

Daca in anul 2016 ia romaneasca a fost in top, poate in anul 2017 costumul popular va fi rochia de mireasa cea mai populara. Costumul popular imbina traditia romaneasca cu vechile simboluri care confera putere femeilor care il poarta. Are o semnificatie mult mai puternica decat uzualele rochii de mireasa..  Sa vedem…

Galerie foto rochii de mireasa 2017

Ce parere ai despre aceste rochii de mireasa? Sunt sigura ca ti-a placut cel putin un model. Daca doresti sa mai vezi si alte modele, mergi la pagina urmatoare >

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

8 comentarii

  1. Ai idei geniale in simplitatea lor – incearca sa le sadesti in sufletul celor ce si-au pierdut identitatea nationala si totodata gustul pentru valori!

    1. E putintel mai veche. Aveam mai multe facute cu tot costumul national, insa nu le mai am, doar asta mi-a ramas. As putea sa fac altele, insa costumumele mele sunt ramase la Suceava, dar cand le primesc, o sa fac poze cu toate :) Am niste costume foarte frumoase si imi sunt dragi.

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *