Românul ar trebui să "cace" bani

5 comentarii la Românul ar trebui să "cace" bani

Românul ar trebui să "cace" bani 1

Toţi vor cât mai mulţi bani pentru prestaţia lor. Am fost azi la ginecolog- 70 Ron ca să se uite 1 minut în pizdă, 2 minute să prescrie reţeta- gata 70 de Ron-reveniţi peste 2 zile dacă nu vă simţiţi bine să vă fac un ecograf (care şi ăla bineînţeles trece de 50 RON). Cu siguranţă nu ne vedem prea curând.

Partea 2- merg să scot reţeta. Pe lângă faptul că i-am spus că nu vreau să iau anticoncepţionale, fix de alea mi-a prescris- oricum am sărit peste ele. Altceva? Alchemilla- extract din creţişoară 22 RON, pe când la famaciile naturiste extractul de creţişoară este 7-8 lei. Hm!!!!?

Se pare că unii oameni vor să facă bani de pe spatele celorlaţi, de asta unii au prea mulţi şi alţii mai puţini. Oricum acestor oameni li se „permite” să ceară atâţia bani pentru că ceilalţi sunt necunoscători…

Oricum, ca sintetizare, eu am fost cea care „i-am cerut” să-mi ceară bani! Deci, mă întorc de unde am plecat…suntem „făcuţi” din alegerile noastre.

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

5 comentarii

  1. Buna dimineata si bine v-am regasit. Nu am mai scris nimic de mult pe aici.
    Legat de treaba asta cu ginegologul… Eu m-as uita pe gratis dar as ramane fara cuvinte (in sensul bun al cuvantului) :))
    Nu esti dusa deloc. Ai zis foarte bine.
    Zilele trecute o vanzatoare a calculat in plus cu 10 bani si a mai facut si mutre cand omul calculase in minus cu acei 10 bani. Era vorba de un rest care era undeva la mijloc. Nu e vorba de suma cat e vorba de gest si de situatie.
    Daca pentru 10 bani unii fac mutre, de ce altii sa nu traga cat mai mult?

  2. Ca bine le mai zici. Fii sincera. Sinceritatea e singura ce ne sustine in fata mizeriilor ce ni se baga pe gat. TE SUSTIN in ceea ce zici!

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *