Ingrediente rulada cu sunca, brinza si spanac:  

  • 500g spanac,
  • 200g cascaval,
  • 150 gr brinza crema sau brinza topita,
  • 200g sunca felii,
  • 300 ml. lapte ,
  • sare,
  • piper,
  • condimente pentru legume

MOD DE PREPARARE RULADA CU SUNCA BRANZA SI SPANAC:

Spanacul se fierbe in lapte si apoi se stoarce bine de tot. Se toaca marunt si se amesteca cu oul batut, sare, piper si condimentele.

Se intinde o foaie cit mai uniform,se da la cuptor si se presara cu cascaval .Se da la cuptor pina cind cascavalul prinde putina culoare . Se scoate si se lasa la racit.Se intinde crema de brinza si deasupra se pun felii de sunca. Se va rula incet cu ajutorul hirtiei de copt si se va lasa la rece citeva ore. Se vor taia felii. Este un preparat neasteptat de  delicios. Pofta buna!

Share the Love!

55 de comentarii la „Rulada cu sunca, brinza si spanac”

  1. olimpia
    olimpia

    Nu sint eu marea specialista dar daca imi iese rulada de azi te recomand la toti preienii . De mirosit, miroase f bine

  2. olimpia
    olimpia

    Cit trebuie sa tin blatul la cuptor ca nu il pot proba ca pe pandispan ca are cascavalul deasupra?

  3. olimpia
    olimpia

    esti? Sunt in procesul fabricatiei si vreau sa te intreb ceva, da-mi un semn urgent sa nu mi se arda blatul

  4. prozaic
    prozaic

    Buna Olimpia, sper ca nu am ajuns prea tirziu. Eu am pus 1 ou, deobicei asa se procedeaza daca vrei sa predomine gustul de brinza si sunca iar spanacul sa fie doar o nuanta insa daca vrei ca blatul de spanac sa fie mai gros ( e si mai aspectuos ca e mai multa culoare verde) poti pune la aceasta cantitate de spanac pina la 4 oua. Eu am pus 1 ou

  5. olimpia
    olimpia

    Sincer chiar m-as apuca sa fac rulada vreau si eu un raspuns. Acuma vad ca nu mi-au fost inca acceptate comentariile, nu inteleg cum e treaba asta.Hai ca mai aspept putin

    1. prozaic
      prozaic

      Sa imi spui cum ti-a iesit.

  6. olimpia
    olimpia

    Cite oua trebuie sa pun, in reteta ta inteleg ca ai pus un ou doar?

  7. olimpia
    olimpia

    Rulada cu spanac este aperitivul meu preferat. M-am bucurat foarte tare cind l-am gasit aici pe blog si am sa il fac pt micuta mea astazi.Succes

  8. prozaic
    prozaic

    sau pe Bogdan Cristescu il rog sa remedieze aceast inconvenient, ca multi mi-au vazut poza pe pagina de facebook si asa au ajuns sa ma voteze si acuma nemaiaparind nu prea e echitabil fata de ceilalti concurenti.Faptul ca m-am inscris primul in concurs sper sa nu reprezinte un dezavantaj, in acelasi timp.

      1. prozaic
        prozaic

        buna seara

      2. prozaic
        prozaic

        eu am vazut de ieri ca nu mai este insa ma gindeam ca mai faceti ceva modificari la blog si poate se modifica si pe pagina de facebook, insa azi prietenii m-au facut atent ca nu mai sunt pe facebook si de aceea v-am conuactat. Acum apar iar.

Spune care este gândul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *