Ingrediente rulada cu sunca, brinza si spanac:  

  • 500g spanac,
  • 200g cascaval,
  • 150 gr brinza crema sau brinza topita,
  • 200g sunca felii,
  • 300 ml. lapte ,
  • sare,
  • piper,
  • condimente pentru legume

MOD DE PREPARARE RULADA CU SUNCA BRANZA SI SPANAC:

Spanacul se fierbe in lapte si apoi se stoarce bine de tot. Se toaca marunt si se amesteca cu oul batut, sare, piper si condimentele.

Se intinde o foaie cit mai uniform,se da la cuptor si se presara cu cascaval .Se da la cuptor pina cind cascavalul prinde putina culoare . Se scoate si se lasa la racit.Se intinde crema de brinza si deasupra se pun felii de sunca. Se va rula incet cu ajutorul hirtiei de copt si se va lasa la rece citeva ore. Se vor taia felii. Este un preparat neasteptat de  delicios. Pofta buna!

Share the Love!

55 de comentarii la „Rulada cu sunca, brinza si spanac”

  1. olimpia
    olimpia

    Janette, a iesit neasteptat de bine si foarte gustoasa,sa o incerci, o recomand la toti

  2. olimpia
    olimpia

    Nu sunt foarte prieputa si de aceea pot sa spun tuturor ca e putin migalos dar nu e greu de facut daca mi-a iesit mie. Data viitoare am sa o fac cu o zi inainte ca se pasteaza f bine la frigider si sa nu ma stresez ca nu mi se raceste pina imi vine lumea la masa

  3. olimpia
    olimpia

    buna seara dragilor. Nu am intrat aseara sa va spun cit de apreciata a putut fi rulada pentru ca pe la 7 mi-au venit musafirii si am avut de petrecut Stiti care a fost preparatul vedeta? Ei bine poti sa banuiesti. Nu am cuvinte sa iti spun ce laudat a fost. Le-am spus unde sa te gaseasca.

  4. prozaic
    prozaic

    Olimpia, sint curios cum ti-a iesit rulada si daca ti-a placut

  5. olimpia
    olimpia

    Sper sa nu mai am nevoie de indrumari, de acuma e simplu. Eu iti multumesc mult si iti doresc o dupa amiaza frumoasa.

    1. Jorjette

      De îndrumări poate nu mai e nevoie, dar trebuie să ne spui cum a ieșit!!

  6. prozaic
    prozaic

    Daca mai vrei sa intrebi ceva te rog sa imi spui acuma ca vreau sa ies. Am uitat sa iti multumesc ca ai ales sa faci acest preparat si sa ai pofta.

  7. olimpia
    olimpia

    Gata, l-am scos. Arata f bine si miroase la fel de bine. Ok il las la racit.

  8. prozaic
    prozaic

    Daca e topit cascavalul si rumenit putin, foarte putin, mu mult, sa il scoti

  9. prozaic
    prozaic

    Apoi il lasi la racit. nu pui nimic pe el pina nu se raceste ca se rupe.

  10. prozaic
    prozaic

    Vai, Olimpia ai mare grija. Daca a inceput sa miroase e posibil sa fie gata blatu. Fugi repede si vezi. Nu trebuie tinut mult, doarcit sa se rumeneasca f putin cascavalul.

Spune care este gândul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *