Cu saltele ortopedice Magniflex vei avea un somn bun si scump

Să vă povestesc despre primul meu contact cu saltele ortopedice. Eram în Italia prin 2005 si lucram la o firmă de transporturi de mobilă si articole pentru casă. În una din livrări, aveam un sac ca un tub. Nu am întrebat ce este acolo ca să nu par prost, dar habar nu aveam. După ce l-am dus la domiciliu, colegul meu mai cu experiență, desface plasticul si se deschide o uriașă saltea de o persoană. Deci de la ceva foarte mic, la ceva foarte mare. Cum? La transport saltelele din Italia se vidau! O punem pe pat! Priveam cum acoperea tot patul și nu-mi venea să cred. Proprietarul nu era în cameră și nu am ezitat, am pus mâna pe ea și am apăsat-o. WOW! ”Ce saltele au italienii ăștia!” mi-am zis atunci! Era riscul prea mare să mă și așez în pat, pe saltea, așa că am rămas doar cu atât!

De pe net am aflat de cei de la Magniflex care sunt lideri in saltele ortopedice, iar să ai o saltea de la ei ar insemna să vrei să dormi pe un pat care te ajută nu te deformează. E un lux să ai o saltea de 40 de milioane! Desigur nu toți ne permitem acest lux, dar când vezi cum sunt făcute … spumă cu memorie, tesătură cu fir de argint, țesătură din bambus ori tratată cu aloe vera, calcul cu zone de confort pe suprafața saltelei…

Să vrei o saltea ortopedică înseamnă să vrei să beneficiezi de un somn bun dar și să îți păstrezi sănătatea. Saltele ortopedice ajută la buna circulație a sângelui în timpul somnului, nu deformează coloana și protecția bacteriană îți asigură mereu un miros fresh al saltelei. Exact, sunt mai multe feluri de țesături, dar majoritatea sunt de calitate superioară (cum e țesătura din bambus) care păstrează temperatura corpului normală!

SALTELE PAT CLASSICO

Rămân uimit si ce modele au cei de la Magniflex, un fel de saltele italiene cu brand patentat, importate și la noi. Mergi la orice magazin, dai 4-5 sute de ron și îți iei o saltea. Dar nu se compara calitatea. Acum după ce am văzut toată lista de saltele ortopedice comercializate de cei de la Magniflex, pot să spun că nu voi dormi niciodată pe o saltea de la ei. Nu că nu aș vrea, o ho hoooo și încă cât aș vrea! Doar că sunt prea scumpe!!

Personal decât să plătesc 4 mii de ron pe o saltea, mai bine fac o livadă cu pomi fructiferi de banii aceștia! Oricum, au modele accesibile și până în 1000 RON, deci cine doreste neapărat să doarmă pe ceva special, poate cumpăra.

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *