Primeste zilnic
Ce-i mai bun

cititorii fideli primesc cele mai noi articole pe email

Multumim pentru inscriere!

A aparut o eroare!

Sărbătoare în doi!

Se spune că trebuie să învăţăm să ne bucurăm atât de clipele petrecute împreună cu partenerul, cât şi de cele în care suntem singure pentru ca relaţia noastră să aibă numai de câştigat. Iată câteva sfaturi pentru a reuşi acest lucru:

sarbatoare-in-doi-2

Sarbatoare in 2 – idei

 • Flirteaza – cu el! – atunci când sunteţi în compania mai multor prieteni. Va fi o experienţă deosebită – emoţiile începutului vor reveni, iar retrăirea lor vă va face să vă simţiţi ca atunci, la primele întâlniri …
 • Din când în când, reciteşte primele voastre scrisori şi bileţele de dragoste. Senzaţiile „acelea” te vor copleşi şi vei redescoperi de ce te-ai îndrăgostit de el …
 • Bucuraţi-vă de mai multe clipe de intimitate – care nu înseamnă neapărat sec. O şampanie, o baie împreună, un masaj cu uleiuri aromatice sunt suficiente ca să vă facă fericiţi. Dacă, după aceea, amândoi vreţi să faceţi dragoste, cu atat mai bine …
 • Rezervă-ţi puţin timp şi pentru tine. Ieşi în oraş „cu fetele” (nu neapărat la un club de strip-tease masculin!) sau, pur şi simplu, colindă magazinele de una singură (oricum, shopping nu înseamnă să cumperi totul!). O doză de independenţă este absolut necesară pentru fiecare dintre voi.
 • Niciodată să nu suferi în tăcere! Cel mai bine este să îi spui întotdeauna sincer ce te supără. Nu te transforma însă într-o maşină de reproşuri! – atrage-i atenţia doar asupra lucrurilor cu adevărat importante, care pot afecta relaţia voastră.
 • Ce-ar fi să-i dăruieşti un buchet de flori? Nimeni nu spune că numai el trebuie să facă astfel de gesturi. Bineînteles, reciprocitatea trebuie încurajată.
 • Lasă-l să te răsfeţe! – fie că este vorba de o cină la un restaurant de lux, fie numai de o pizza şi un pahar cu vin roşu. El se va simţi bine, având senzaţia că tu i-ai acordat o mulţime de bile albe, şi nici tu nu vei fi chiar nemulţumită!
 • Fă din aniversările voastre – ziua căsătoriei, ziua naşterii, cea în care v-aţi cunoscut sau cea în care aţi făcut dragoste pentru prima dată – nişte momente cu adevărat deosebite. În funcţie de temperamentul vostru, poţi încerca să creezi o atmosferă romantică, intimă, dar şi o retrăire amuzant-nostalgică a trecutului, oferindu-i un album cu fotografii, care marchează trecerea timpului alături de el.

Discuții: 5 păreri

  • dominic dominic
   • dominic dominic
 1. dominic dominic

Lasă un răspuns

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.