Schimbarea- de la micro la macro

1 comentariu la Schimbarea- de la micro la macro

Toată lumea aşteapă ca cineva să acţioneze, să facă ceva pentru ei, să schimbe ceva.

„cand naiba se va trece peste discutii si constatari inutile si chiar se va trece la actiune?”

Se aşteapă o schimbare, dar nimeni nu face ceva…DE CE?Pentru că nimeni nu ştie ce să facă.Toţi vor să schimbe exteriorul, ceea ce e lângă ei, dar nimeni nu vrea să se schimbe.Schimbarea pleacă din interior spre exterior, şi nu invers!

SCHIMBAREA VINE DIN NOI!NOI ÎNŞINE SUNTEM SCHIMBAREA!

Restul vine de la sine-atâta timp cât suntem plini de armonie, de echilibru- atunci ceea ce se află în jurul nostru începe să se transforme.Avem această putere de a fi ceea ce vrem să fim.Atunci când avem parte de evenimente ce scot la suprafaţă nemulţumirea noastră, frustrări acumulate, acele experienţe vin ca să ne ajute să învăţăm o anumită lecţie.Dacă trecem peste ea fără să o luăm în considerare, se va repeta până când vom reuşi să o integrăm în noi.

Cei care doresc să facă ceva, trebuie să reuşească să conştientizeze cine sunt ei de fapt şi ce rol au, deoarece preocuparea de bază a omenirii este să vadă ce fac ceilalţi şi să uite de propria persoană.Îi arătăm pe ceilalţi cu degetul când şi noi facem lucruri asemănătoare, de fapt ne arătăm pe noi înşine cu degetul, arătăm cât de nemulţumiţi suntem de noi.Când o să descoperim acest lucru, va apărea şi schimbarea!

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Un comentariu

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *