Fotografia spune 1000 de cuvinte

7 comentarii la Fotografia spune 1000 de cuvinte

Fotografia spune peste 1000 de cuvinte

De multe ori ne dorim atat de mult sa facem fotografii clare, incat uitam scopul fotografiei: sa transmitem prin fotografia noastra mult. Decat sa facem o fotografie foarte sharp care nu spune nimic mai bine sa facem o fotografie neclara care spune foarte mult, care depaseste baremul de 1000 de cuvinte. Stiati ca la marile concursuri internationale de fotografie de nunta, castigatorii, ma rog unii dintre castigatori si-au adjudecat titlul de cel mai bun fotograf de nunta cu fotografii miscate?

Jerry Ghionis prin fotografiile sale a depasit mia de cuvinte

La o vorba cu Jerry Ghionis unul dintre cei mai ravniti fotografi de nunta din lume, de origine australiana, cand toata lumea vorbea de tehnica de aprate de ultima generatie samd…Jerry a spus ca din dorinta noastra de a fi super-dotati din punct de vedere tehnic uitam esentialul, trece pe langa noi frumosul arta de a crea fotografii inedite. Jerry este unul dintre fotografii care desi nu stie pre mult post-prelucrare, stia sa manuiasca aparatul foto si lumina cu o maiestrie nemaiintalnita pana acum, fiind unul dintre cei care a adus fotografia la rang de arta.Nu stiu de ce, dar imi place foarte mult aceasta fotografie, de fapt sunt doua este vorba de doua instantanee surprinse la un botez. Nu stiu daca si pentru voi, dar cu siguranta pentru mine spun foarte mult aceste doua fotografii, care in aparetnta sunt la fel dar in realitate nu. Este adevarat ca transmit cam acelasi mesaj, spun o poveste de dragoste, transmit dupa parerea mea fiorul acestui sentiment. Doar privind la aceste doua fotografii, eu ajung departe pana la o nunta ca in basme si un” au trait fericiti pana la adanci batraneti”.  Daca vi se pare ca gresesc va astept cu argumente. Iata mult controversatele fotografii:

Al vostru,Fotograf de nunta.

 

De Fotograf nunta Lucian

De meserie jurist dar in suflet artist, iubesc fotografia si arta scrierii cu lumina incercand prin fiecare fotografie sa spun o poveste.

7 comentarii

  1. Sunt într-adevăr superbe și spun ceea ce nu poate fi spus în cuvinte. Când îi vezi pe cei doi nu poți să nu simți din fericirea pe care o manifestă ei în jurul lor.

    Felicitări!

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *