Seminte de flori, bulbi și seminte de legume

4 comentarii la Seminte de flori, bulbi și seminte de legume

După cum probabil bine știți, sunt pasionată de tot ceea ce ține de flori și legume. Dacă ar fi după mine, mi-aș cumpăra toate nebuniile posibile, dar încet încet o să le încerc eu pe toate, pe rând – copăcei, seminte de flori și legume, bulbi, am timp în cei peste 150 de ani pe care mi-i plănuiesc să-i trăiesc.

Seminte de flori și seminte de legume

seminte de para pepene seminte de flori

Anul trecut mi-am cumpărat seminte de flori de pe seminte.de – mi-am cumpărat semințe de floarea pasiunii, semințe de bumbac (imi plac foarte mult florile), semințe de Cobea „Violette Glocke” – plantă cățărătoare, seminte de cafea, dar pe lângă toate aceste, mi-am luat semințe de plante aromatice și varză de bruxelles pe care vreau să le plantez în acest an.

Și anul acesta vreau să mai fac o comandă la ei – vreau semințe de roșii galbene, semințe de ardel negru, anghinare (am avut și anul trecut, însă nu am prea știut cum să am grijă de ea și am pierdut-o) și semințe de pepino – pepene-pară – nici nu știam că există așa ceva până să văd la ei.

Pe acest site au niște nebunii de semințe – ați văzut până acum semințe de morcov mov? Ei bine, există și vreau să le încerc și eu, o să revin la toamnă cu fotografii cu recolta de legume și flori cumpărate.

Catalogul grădinarului – aici găsiți întreaga listă de seminte de flori si legume pe care o au de oferit. Pentru a le vizualiza pe toate, aveți nevoie de ceva timp pentru că sunt multe și e foarte dificil de ales, însă e foarte incitant să te gândești că poți avea astfel de plante în propria grădină sau chiar și în balcon dacă locuiești la bloc. Tot pe site sunt și instrucțiunile de plantare a semințelor, așa că nu ai cum să dai greș, oricum ar fi.

Dacă ești pasionat de grădinărit, e imposibil să nu-ți placă vreun produs, mai greu e să alegi din multitudinea de soiuri de seminte de flori si legume.

Că tot mi-am pregătit o comandă, am observat că au și oferte – transportul este gratuit dacă comanda depășește suma de 100 de lei.

Bucurați-vă de primăvară și pregătiți-vă de vară cu seminte de flori și bulbi!Creați propria grădină a Paradisului la voi acasă!

Acum să vă arăt răsadurile mele de bumbac, floarea pasiunii și de cobea. Ultima imagine cu Rita, pisica în călduri, e pentru amuzament! :)

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

4 comentarii

  1. Am incercat si eu odata sa fac pe gradinarul:)). Imi plantasem niste ginseng. Imi daduse dar nu am avut timp sa ma ocup cum ar fii trebuit.

    1. Ginseng – sună interesant, nu e o plantă pe care o plantează foarte multă lume. Cine știe, poate pe viitor o să mai încerci, numai că dacă vrei și rezultate, trebuie să aloci timp și plantelor, astfel nu au nici un motiv să-ți ofere ceea ce vrei tu.

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *