sfaturi utile pentru decorarea casei

Decorarea casei prin 10 sfaturi utile, simple si ieftine

10. Decorarea casei tale se termină cu amprenta personalității tale

În cele din urmă, o casă nu este a ta dacă nu este decorată într-un mod care vorbește despre personalitatea ta. Decorarea casei înseamnă să îți placă ție să stai întrun spațiu care arată cum vrei tu. Să oferi personalitate decorațiilor din casa înseamnă să adaugi o notă de culoare ici și colo printre cele neutre! Pe lângă becuri, adaugi lumânări într-o cameră, și personalitatea ta este acolo. Decoratiuni de craciun facute acasa manual este un exemplu bun de folosire a personalității in decorarea casei tale!

De asemenea, nu trebuie să lipsească florile din listă! O plantă cu flori spune despre tine multe! Poți să folosești si piese care licăresc sau strălucesc. Ele ajută la reflectarea luminii. Oricare ar fi nota de personalitate pe care dorești să o adaugi la casa ta, fă-o! Făcând acest lucru te va face să te simți mai aproape de casa ta și, de asemenea, te va face să te bucuri mai mult de venirea acasă.

Dacă ai vreun sfat despre decorarea casei, nu-l ascunde de mine! Vorbește-mi despre propria ta experiență.

2 comentarii la „Decorarea casei prin 10 sfaturi utile, simple si ieftine”

  1. Iluminatul adecvat este foarte important, dupa cum reiese si din articol. Sursele de lumina, folosite cu putina imaginatie, vor scoate in evidenta anumite elemente de design mai importante si vor conferi locuintei o ambianta placuta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificate anti-robot *