Ce faci daca afli ca sotul are o amanta? Nimic mai simplu…

Niciun comentariu la Ce faci daca afli ca sotul are o amanta? Nimic mai simplu…

probleme cuplu - sotul insalaAfla ce ne spun psihologii in cazul in care afli ca sotul are o amanta..

Exista momente cand pentru multe cupluri apar „din senin” impasuri. Sotia constata ca sotul o insala, ca acesta are o amanta, dar, cum il iubeste cu ardoare, doreste sa-si salveze caminul. O poate face? …

Intr-un cuplu indulgenta nu este intotdeauna o atitudine pertinenta iar de la bunavointa la slabiciune nu-i decit un pas. Dar, nu dispera. Ai pierdut doar o batalie, nu razboiul. Pentru a reinstaura pacea in camin, stabileste o strategie de castigator. Pentru moment, tu esti cea care ai „asii in manseta”. Fara sa stie, el este cel ce avanseaza pe un teren minat.

Ce faci daca afli ca sotul are o amanta?

Inainte de orice, straduieste-te sa nu perceapa disperarea ta. Adesea el nu poate ascunde cu usurinta planurile pe care le are cu amanta, dar poti avea controlul, avand posibilitatea sa le contracarezi. Foloseste-ti intensiv imaginatia pentru a-l mobiliza la diverse obligatii, placute insa. Gandeste-te la intalniri cu prietenii, o masa la restaurant in doi, o escapada la munte, poate chiar o mica excursie in strainatate. Oricum, te invata psihologii, anunta-ti aceste intentii pe cat posibil foarte aproape de momentul cand sotul se pregateste sa descinda la proaspata sa metresa. In felul acesta va fi obligat sa contramandeze totul in ultimul minut si incet amanta va pierde teren.

„Dansa” va fi foarte agasata de intarzierile sau chiar absentele amantului sau. Aceasta este o tactica ce prinde din plin. Intr-o buna zi sotul se va intoarce acasa ca un caine plouat. Incearca sa te comporti ca in cele mai bune zile ale tale. Fi tandra, atenta, dar si usor visatoare. Pune totul pe seama faptului ca… un coleg te-a invitat sa luati masa impreuna. In plus, toate florile ce iti umplu casa, primite de la el, iti fac mare placere. Gestul colegului te flateaza, dar… esti foarte stanjenita pentru ca un singur barbat este in inima ta, nimeni altul decat sotul.

Este foarte probabil ca in acest moment sa realizeze ca este pe punctul de a te pierde. Si cum orgoliul masculin „ii sopteste” ca trebuie sa-i apartii lui si numai lui pe viata, devine extrem de suspicios. Pentru a-i intretine aceasta stare, iesi in oras cu prietenele, schimba-ti parfumul si ofera-ti si mici cadouri. De exemplu „dessou”-uri fine, de cea mai aleasa calitate. Daca reusesti sa afisezi si un aer misterios dar senin, surazator, te poti considera invingatoare. Sotul tau se va intrece pe sine in a imagina noi si noi tertipuri pentru a te prinde din nou in mrejele sale. Asa va uita cu totul de amanta.

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

Spune gândul tău...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *