Spre un nou început

Am început deja demersurile pentru plecarea noastră. Astăzi a ajuns pe la noi un vechi prieten de al meu, agent imobiliar ce ne va ajuta să vindem apartamentul. Deţine o agenţie imobiliară în Iaşi, B-dul Copou, nr. 32, Bl. B4, Ap. 4,  (vis-a-vis de Camera de Comerţ) – Imperia Imobiliare .

Vinderea apartamentului este pasul 1, urmează apoi pasul 2- cumpărarea unei autorulote, urmat de pasul 3- plecarea. A fost puţintel greu să mă desprind ce acest loc, dar vreau o schimbare, vreau să-mi îndeplinesc un „vis” creat încă din perioada copilăriei. E ca atunci când mă uit la un film de dragoste şi afirm în sinea mea „ce frumos e- vreau şi eu”, doar că de această dată  nu rămân la acea afirmaţie, ci merg mai departe până ajung să-mi împlinesc visul.

Plecăm, însă fără un plan ca la carte, pentru că nu avem nevoie de aşa ceva.

De Jorjette C

Încearcă să trăiască o viață simplă și liniștită întrun sat de munte din Apuseni, Vidra, AR. De asemenea, incearca sa administreze Blogul Lui Jorjette in timpul liber. In rest, se bucura de gradina si de frumoasa viata la tara.

9 comentarii

 1. Daca tot va aventurati in Iasi , va invit cu mare placere la o cafenea Superba din Iasi la o cafea desigur si la o seara de muzica , poze artistice si poezii. In alte cuvinte Magnet:)

 2. Legea lui Murphy este tot teorie. Tocmai asta este, nu vreau să trăiesc o teorie, ci practic…În plus, nu mă gândesc că ceva va merge prost, iar dezamăgirile fac parte din lecţiile noastre de viaţă.

   

 3. interesant raspunsul acesta si pare frumos dar e doar teorie si ce e in teorie nu neaparat se aplica si in practica.Poti sa visezi ca nu te opreste nimeni dar drumul e acelasi finalul e acelasi . Legea lui Murphy zice tot ce crezi ca va merge prost va merge prost asa ca e bine sa nu ne gandim si sa visam ca s-ar putea sa fim dezmagiti.

 4. MEVSPRO: Tocmai ce am primit un email în care am găsit răspunsul perfect la întrebarea ta.

  „Ce ar considera sufletul tau ca este o pierdere de timp?
  Pentru suflet, singurul timp real este ACUM. Nu trecutul sau viitorul. Sufletul traieste conectat in profunzime la experienta bogata a fiecarui moment. Prin constientizare, noi putem sa luam legatura cu sinele nostru autentic, si sa cunoastem cum percepe acesta toate energiile si indrumarile din jurul nostru.
  Chronos insemneaza – ceasuri, limite de timp, calendare, agende, planificatoare, programe, beep-uri.
  Chronos este timpul nepotrivit. Chronos ne urmareste. Chronos este timpul lumesc.

  Kairos este transcendenta, este infinitul, reverenta, bucuria, pasiunea, iubirea, Sacrul. Kairos este relatia intima cu ceea ce este Adevarat. Kairos este timpul potrivit. Kairos este timpul Spiritual.
  Existam in Chronos. Tanjim dupa Kairos. Aceasta este dualitatea noastra. Chronos ne cere viteza, astfel incat sa nu se piarda [timpul] de pomana. Kairos ne cere spatiu, astfel incat [timpul] sa poata fi degustat cu placere. In Chronos actionam. In Kairos putem sa fim, si nu dureaza decat o clipa pentru a trece din Chronos in Kairos, dar dureaza totusi o clipa. Singurul lucru pe care ni-l cere Kairos este vointa noastra de a ne opri din alergare suficient de mult pentru a auzi muzica sferelor.
  — Sarah Ban Breathnach”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *