FOLconcept ofera Bijuterii cu simboluri sacre – Creatii Handmade din argint

Acasă Forum Discutii Libere Lucru de mana FOLconcept ofera Bijuterii cu simboluri sacre – Creatii Handmade din argint

Vezi 0 fire de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #2926
   Bogdan Cristescu
   Keymaster

   Bijuteriile FolConcept sunt o îmbinare armonioasă între metale prețioase și simboluri sacre, între material și spiritual, între mesaje și înțelesuri esențiale. Aceste bijuterii din argint 925 premium cu simboluri spirituale reprezinta materializarea creației din înțelepciunea inimii și sunt menite să bucure sufletul celui care le poartă.

   Purtatul zilnic al simbolurilor sacre transpuse în aceste bijuterii duce, în concepţia iniţiaţilor, la creşterea charismei, a curajului şi capacităţii de a înțelege și de a fi în armonie cu conștiința universală. În aceeaşi notă, se consideră că purtarea bijuteriilor cu simboluri spirituale din argint:

   • menţine starea optimă a sănătăţii,
   • duce la creşterea încrederii în sine şi a optimismului,
   • armonizează forul interior,
   • oferă liniște, pace și echilibru,
   • stimulează noi idei creatoare capabile să vă orienteze spre un țel constructiv.

   Așadar, aceste simboluri spirituale cu încărcătură energetică pozitivă trimit direct spre concepte și valențe înalte. Ele întăresc câmpul auric, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea.

   Energia puternică a acestor simboluri – asociate cu perfectiunea, pacea, liniștea, împlinirea și eternitatea – generează o stare de bine specială, un echilibru între corpul fizic și spirit, o armonie între exterior și interior.

   Puteti descoperi mai multe informatii despre bijuteriile FolConcept cu simboluri spirituale pe siteul https://folconcept.ro/simboluri-sacre/

   Vă propunem să acordați încredere acestor simboluri cu străveche valoare spirituală, iar după aceea să observați ce energie veți avea, ce lucruri minunate vi se vor întâmpla sau cât de mulțumiți veți fi de ceea ce este în interiorul vostru și, implicit, de ceea ce transmiteți în exteriorul ființei voastre.

   Bijuteriile FOLconcept cu FLOAREA VIEȚII: coliere, pandantive, bratari, inele, cercei

   Bratara FOLconcept multiple simboluri sacre din argint mana - Pret 180 leiPandantiv Floarea Vietii 7 chakre - pret 160 lei

    

   [caption id="attachment_109343" align="alignleft" width="300"]Pandantiv floarea vietii hexagon Pret 130 lei
   Cumpara acum[/caption]

   Deschide catalogul cu toate bijuteriile

   Bijuterii din argint cu simboluri sacre: Floarea Vietii, OM, Hamsa, Yin&Yang, Infinit, Steaua lui David, Cubul lui Metatron, care trimit direct spre concepte și valențe înalte, cu forță magică și încărcătură energetică deosebită, care întăresc câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres, îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea.

   Attachments:
   You must be logged in to view attached files.
Vezi 0 fire de răspunsuri
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.