Cufarul Cu Leacuri – Produse Naturiste – Suplimente nutritive

Acasă Forum Discutii Libere Discutii generale Cufarul Cu Leacuri – Produse Naturiste – Suplimente nutritive

 • Acest subiect are 1 răspuns, 2 voci și a fost actualizat ultima dată acum 2 ani, 3 luni de Aurel.
Vezi 1 fir de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #2949
   CufarulCuLeacuri
   Participant

   Avem o experienta de 10 ani in vanzarea produselor naturiste.
   Va oferim: produse apicole, suplimente alimentare, ceaiuri, alimente bio, siropuri, cosmetice bio, parafarmaceutice, aromoterapie, de la cei mai buni producatori.
   Scopul nostru este de a va oferi o gama cat mai variata de produse naturiste care pot fi folosite de catre toate categoriile de varsta si pentru toate afectiunile.
   Cei 10 ani pe piata produselor naturiste ne-a adus o experienta bogata in intampinarea sanatatii dumneavoastra.
   Alimentatia moderna nu mai acopera tot registrul de nutrienti necesari pentru o functionare normala a organismului.
   Suplimentele pe care vi le oferim garanteaza o implinire a necesarului organismului dumneavoastra pentru a functiona in parametri optimi.
   Industria farmaceutica si cea cosmetica ofera spre vanzare produse realizate integral pe cale sintetica ceea ce determina efecte secundare multiple, unele foarte serioase.
   Aceste probleme secundare sunt ocolite prin utilizarea produselor obtinute din compusi naturali.
   Am urmarit sa fim cat mai aproape de clientii nostri, oferindu-va consultanta de specialitate pentru alcatuirea unor retete personalizate in raport cu problemele sanatatii dumneavoastra.

   Acasa


   Vrem sa ne fidelizam clientii prin oferte si discounturi.
   Oferta noastra are un caracter inconfundabil prin gruparea produselor in pachete tematice pe afectiuni si la preturi de promotie.
   Viziunea noastra este ca oricine poate fi sanatos observand principiile nutritiei holistice, ale remediilor naturale, gandirii pozitive si unei vieti active.
   De aceea ne ghidam dupa motto-ul: „MEDICUL TRATEAZA INSA NATURA VINDECA”.
   In articolele de blog din magazinul nostru online puteti afla sfaturi utile pentru bunul mers al sanatatii dumneavoastra.
   De asemenea nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe e-mail-ul magazinului pentru orice sfat ori recomandare.

  • #113244
   Aurel
   Vizitator

   Observ ca aveti o afacere extinsa, comercializati machiaje si parfumuri potrivit ofertei firmei dvs. Pluriserv SRL de pe eMag: https://www.emag.ro/plurijxm/23063/v

   Cumva pe viitor o sa vindeti si jucarii pe langa „produse naturiste”?

   Romanul este inventiv si incearca sa faca bani din orice. Va inteleg perfect! Doar ca nu pe sanatatea oamenilor! Personal nu am incredere intro companie care comercializeaza de toate. Inseamna ca produsele dvs. naturiste sunt doar niste produse vandute in sistem piramidal. Le luati cu un pret de la o companie ce va ofera bonusuri si ce va mai ofera, si le vindeti pe piata. Sunt unele dintre ele si medicamente, dar cum nu necesita prescriptie de la doctor, cine stie ce cumpara oamenii! Cred ca nici dvs. nu ati probat ce vindeti!

Vezi 1 fir de răspunsuri
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.