Cufarul Cu Leacuri – Produse Naturiste – Suplimente nutritive

Acasă Forum Discutii Libere Anunturi de Vânzare și Cumpărare Cufarul Cu Leacuri – Produse Naturiste – Suplimente nutritive

Vezi 0 fire de răspunsuri
 • Autor
  Mesaje
  • #2948
   CufarulCuLeacuri
   Participant

   Obiectul nostru de activitate consta in vanzarea catre public a produselor naturale avand o vechime de 10 ani in acest domeniu.
   Va oferim: suplimente nutritionale, ceaiuri, siropuri, cosmetice bio, produse apicole, aromaterapie, alimente bio, parafarmaceutice, de la cei mai buni producatori.

   Acasa

   Incercam sa acoperim nevoile fiecaruia, indiferent de varsta, de a folosi produse naturiste si suplimente nutritionale care sa va asigure o viata sanatoasa.
   Cei 10 ani pe piata produselor naturale ne-a adus o experienta bogata in avantajul sanatatii dumneavoastra.
   Hrana moderna nu ne mai garanteaza tot necesarul de nutrienti necesari functionarii optime a organismului.
   Prin intermediul acestor suplimente, vrem sa va oferim o suplimentare a nevoilor organismului dumneavoastra pentru a functiona la parametri optimi.
   Industria farmaceutica si industria cosmetica ofera spre vanzare produse obtinute integral pe cale sintetica ceea ce determina efecte secundare multiple, unele din ele extrem de periculoase.
   Acestea nu se regasesc la utilizarea preparatelor obtinute din ingrediente naturale.
   Vrem sa realizam o legatura cat mai apropiata cu dumneavoastra, va punem la dispozitie consiliere de specialitate pentru realizarea unor recomandari personalizate in functie de afectiunile dumneavoastra.
   Dorim sa ne fidelizam clientii prin oferte si discounturi.
   Doar in oferta noastra veti putea gasi pachete tematice pe afectiuni si la preturi promotionale.
   Gandirea noastra este ca oricine poate fi sanatos observand legile nutritiei integrale, ale remediilor naturiste, gandirii pozitive si unei vieti active.
   Sloganul nostru este: “MEDICUL TRATEAZA INSA NATURA VINDECA”.
   In cadrul magazinului nostru online puteti gasi si bloguri in care va punem la dispozitie sfaturi utile pentru buna stare de sanatate a dumneavoastra.
   Va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail-ul magazinului pentru orice sfat ori recomandare.

Vezi 0 fire de răspunsuri
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.